Máris bepasizott! Jennifer Lopez ezzel a 24 éves táncossal szűrte össze a levet

A válófélben lévő Jennifer Lopez nem sokáig sírt férje után.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár úgy tűnt, zűrös pasiügyei után Marc Anthony oldalán végre révbe ért, a nyáron bombaként robbant a hír, hogy Jennifer Lopez válni készül.

Természetesen mindenki az okokat feszegette, ám a latin díva és férje is meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az ügyről.

Hamar megvigasztalódott

Már csak hároméves ikreikre való tekintettel is megmaradt köztük a baráti viszony, és úgy tűnik, Lopez túl is van a szakításon - bár nemrégiben egyik koncertjén elsírta magát egy szerelmes dal éneklése közben.

Azonban a napokban felröppent a pletyka, hogy a 42 éves énekesnő máris szorosabbra fűzte a viszonyt egyik háttértáncosával.

A 24 éves Casper Smartról, a Los Angeles-i Club Boulevard táncosáról van szó, aki a popdíva több koncertjén is fellépett, ám bennfentesek tudni vélik, a munkakapcsolatnál sokkal több van köztük - néhány hete állítólag New Yorkban turbékoltak.

Második férje is táncos volt

Bár a hírt egyikük sem erősítette meg, az énekesnő életében nem ez lenne az első eset, hogy táncosai közül választ magának pasit, hiszen második férjével, Chris Judd-dal is a színpadon melegedtek össze, ám mindössze egy évig voltak együtt.

A legdögösebb sztárok szikrázó hófehérben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük