Fotó! Nem takargatta testi hibáját Jennifer Garner

Egy szokatlan szépséghiba

Jennifer Garner Hollywood egyik legbájosabb sztármamija, ám ő sem lehet mindenben tökéletes és hibátlan.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az álomgyár képmutató és hamis világának köszönhetően hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a szupersztárok hibátlanok. Ez természetesen messze áll a valóságtól, hiszen a hírességek is csak emberek, akik minden igyekezetükkel szeretnék magukat tökéletesnek beállítani.

Az örökké résen lévő lesifotósok azonban lépten-nyomon kíméletlenül leleplezik őket, elég csak Sarah Jessica Parker csúf kezeire vagy Madonna szőrös arcára gondolnunk, amelyekről napvilágot láttak már megdöbbentő fotók.

Egyetlen apró szépséghiba

Múlt hétvégén Jennifer Garnert kapták lencsevégre Santa Monicában, amint nagyobbik lányával, Violet Anne-nel a karjaiban készült beszállni gépkocsijába. A 38 éves amerikai színésznő szokásához híven elbűvölően festett - egyetlen apróságot leszámítva.

Jennifer Garner ugyanis aznap szandált húzott cipő helyett, ennek köszönhetően pedig láthatóvá vált fura testi hibája. A boldog sztármami kislábujja ugyanis meglehetősen bizarr pózban csavarodik rá a szomszédos lábujjra.

Nem meztelenkedik

Ez a jelek szerint nem igazán zavarja, azt azonban elárulta David Letterman Late Show című beszélgetős műsorában, hogy egy jó darabig biztosan nem mutatja meg magát bikiniben. Ennek oka pedig nem más, mint hogy sokkal jobban érzi magát ruhában.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami pedig a meztelenkedést illeti, Ben Affleck felesége azt is elárulta, hogy valószínűleg sosem fogja a kamerák előtt ledobni ruháit, mivel, ahogyan ő fogalmazott viccesen, a világ többet érdemel.

Amivel biztosan sok pasi vitatkozna, de Garner hajthatatlan ez ügyben.

Ezt is szeretjük