Bikinis fotók: Jennifer Aniston 41 éves, facér - és élvezi!

Jennifer Aniston február 11-én ünnepli 41. születésnapját, ennek örömére barátaival kiruccant.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston bizonyos tekintetben a megszokások híve, legalábbis ami a pihenést és a strandon való megjelenést illeti.

Az általában felemás bikiniben napozó sztárt a hétvégén kedvenc üdülőhelyén, a mexikói Los Cabosban kapták le, sztárbarátai társaságában. Bár a színésznő néhány nap múlva, február 11-én betölti 41. életévét, a lesifotók alapján nem úgy tűnik, mintha túlságosan izgatná, hogy elhagyja a negyedik ikszet.

Remekül szórakoztak

Inkább barátnőjével, Courteney Coxszal és Sheryl Crowe énekesnővel múlatta az időt, élvezve a napsütést. Ráadásképpen egy meglepetésvendég is érkezett hozzá, aki nem volt más, mint Gerard Butler.

A sármos skót színésszel azóta próbálják összeboronálni, hogy együtt játszottak a The Bounty Hunter című romantikus vígjátékban. Persze igaz, ami igaz, Aniston és Butler is rájátszanak az egészre: a Haiti megsegítésére rendezett jótékonysági műsoron szemmel láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában, a Golden Globe-on pedig ölelkezve kapták le őket.

Szingli élet, de csodás

No de azt se feledjük, hogy közös vígjátékuk tervezett bemutatója március 10-én lesz, így kifejezetten jót tesz a filmnek egy kis műfelhajtás.

Mindenesetre Aniston azt állítja, csupán barátság van közöttük - és ahhoz a véleményéhez is szilárdan ragaszkodik, hogy bárki bármit is mond, soha nem menne vissza Brad Pitthez.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek legmeggyőzőbb jele, hogy a házát is teljesen átalakíttatta szinglipalotává, és a végeredményt büszkén mutatta meg az Architectural Digest című magazin legfrissebb számában.

A két és fél évig tartó renoválás a fürdőt is érintette: Aniston ugyanis a korábban létező férfi- és női fürdőszobát felszámolta. Csak a sajátját tartotta meg, a pasifürdőből pedig egy spát varázsoltatott. Azért persze ha exférje mégis visszakönyörögné magát, biztosan tudna neki helyet szorítani.

Ezt is szeretjük