Bármikor leállhat a szíve! Napok óta kómában fekszik a Grease sztárja

Jeff Conaway évtizedek óta drogfüggő, de mostani túladagolása a legsúlyosabb, a színész kómába esett.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemegyszer történt már, hogy egykori sikerfilmek vagy tévésorozatok főszereplői a népszerűség elmúltával hirtelen elindulnak a lejtőn, és soha többé nem találják meg az utat a normális életbe.

Sajnos így járt a Grease sztárja, a vagány T-Bird Kenickie-t játszó Jeff Conaway is, akit a hétvégén szállítottak kórházba, fájdalomcsillapító-túladagolás miatt.

Nincs eszméleténél, kómába esett

A 60 éves amerikai színész már a nyolcvanas években elvesztette a kontrollt, pedig akkor még javában futott a Taxi című tévésorozat, melyben Bobby Wheelert alakította. Drog- és gyógyszerfüggősége miatt a negyedik évad végén ki is szállt a népszerű szériából.

Conaway több hullámvölgy és tiszta periódus után mostanra ismét mélypontra jutott. Mértéktelen gyógyszerfogyasztásának meglett az eredménye, a színészt azonnal kórházba kellett vinni, miután eszméletlenül találtak rá encinói otthonában.

Menedzsere, Kathryn Boole szerint a szebb napokat is látott színész állapota válságos, ő maga nemigen bízik a felépülésében.

- Az orvosok sem biztatnak, Jeff jelenleg is az életéért küzd. Reménykedünk benne, hogy rendbe jön, de kómában van, úgyhogy elég rosszak a kilátásai - számolt be a tragikus fejleményekről Boole.

Kamaszkora óta drogfüggő

A jóképű sármőrnek nem úgy alakult az élete, ahogy tervezte, pedig Grease-beli kolléganője, Olivia Newton-John nővérét vette feleségül. A házasság gyermektelen maradt és zátonyra is futott, jórészt Conaway függősége miatt.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színész a kábítószerek széles skáláját kipróbálta, de az alkoholt és a gyógyszert is előszeretettel vegyítette. Barátai nyomására többször is megpróbált leszokni, még a Celebrity Rehab című reality drogelvonóját is végigcsinálta. Mostani állapota azonban minden eddiginél súlyosabb.

- Valószínű, hogy ezek az utolsó percei. Három napja még mozgatta a fejét, de most már nem ad semmiféle életjelet. Nem hiszem, hogy meggyógyul - nyilatkozta Phil Brock, Conaway menedzsmentjének egyik tagja.

Az évek során kiderült, hogy a színész önpusztító életmódjának hátterében súlyos családi drámák, pedofil élmények és szexuális zaklatás áll. Jeff Conaway saját bevallása szerint már kamaszkora óta drogokkal próbált úrrá lenni depresszióján és nyomasztó emlékein.

Ezt is szeretjük