Friss! Negyedszer is babát vár Jamie Oliver felesége

3 lányuk van

Jamie Oliver sztárszakács felesége, alig 11 hónappal harmadik kislányuk születése után, ismét várandós.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig egy éve adtunk hírt arról, hogy Jamie Oliver sztárszakácsnak megszületett a harmadik kislánya, Petal Blossom Rainbow. Akkoriban a brit séf azt nyilatkozta, mindenképpen szeretne még babát - de azért bizonyára nem sokan gondolták volna, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.

Márpedig a hír igaz, hiszen nem más kürtölte világgá, mint a 34 éves sztárapuka, aki egy hivatalos nyilatkozaton kívül a Twitteren is közölte követőivel, bizony, ismét meglátogatja majd őket a gólya, úgy hat hónap múlva.

- Képzeljétek... megint apa leszek!!! Jön a baba, boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam - írta.

Fiú vagy lány?

A híresség korábban bevallotta, örülne egy kisfiúnak, hogy végre ne a nők uralják a házat. Ugyanakkor hangsúlyozta, természetesen az a legfontosabb, hogy a kicsi egészséges legyen. Oliver lányai egyébként egytől egyig különleges, a növényvilág ihlette nevet kaptak: Poppy Honey, a legidősebb már kilencéves, húga, Daisy Boo pedig hét lesz nemsokára.

Felesége, a szintén 34 éves Jools Oliver igazi anyatigris, akinek nagy álma teljesült azzal, hogy porontyai születtek. Különösen azután, hogy kiderült, policisztás ovárium szindrómában szenved, ami meddőséget is okozhat. Első babájuk ezért mesterséges megtermékenyítéssel fogant, ám az őt követő lánykák már természetes úton.

A neje főállású anya

- Jools mindig is anya akart lenni. Én ezt sokáig nem értettem, miért akar valaki csak anya lenni? Hiszen az ember általában karriert akar, meg ilyesmi. Ráadásul a baráti köröm is úgy gondolkodott, mint én. Amíg nem született meg Poppy, nem is hittem, hogy ennyire komolyan gondolta. Joolsnak tényleg az anyaság tölti ki az életét - áradozott feleségéről a sztár.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár Oliver elég mozgalmas életet él azóta is, hogy többszörös apa lett, feleségével kompromisszumot kötöttek: hétfőtől péntekig annyit dolgozik, amennyit akar, de a hétvége a családé - így legalább az asszony is ki tud kapcsolódni egy kicsit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Persze akinek három gyereke van, az tudja, nem egyszerű velük az élet. De azért némiképp könnyít a dolgon, hogy nincsenek anyagi gondjaink - vallotta őszintén a közkedvelt szakács.
Ezt is szeretjük