Őrületes fotó! James Franco még nőnek maszkírozva is jól néz ki

A 32 éves sármőr csak egy extrém címlapfotóhoz váltott nemet, de még nőként is sikere volt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jóképű James Franco természetesen csak poénból, a Candy divatmagazin fotósorozata kedvéért változott nővé, de a merész transzformáció végül nem is sikerült olyan rosszul!

A színész jelmezét és sminkjét szándékosan túlozták el ennyire, hiszen az extrém fotózás témája épp a transzszexualitás és nemek közti határok elmosódása volt.

Nőként is sikere volt

A 32 évesen is kisfiúsan sármos Franco erősen kifestve, óriási ékszerekkel felcicomázva pózolt, szándékosan túljátszva a kívánt karaktert, de még így is elfogyott a lap mind az ezer példánya.

Nem állítjuk, hogy Franco nőnek maszkírozva is olyan észbontóan vonzó, mint hús-vér férfi valójában, de tény, hogy a jóképű színészt még ezzel a bizarr külsővel sem sikerült elcsúfítani.

A fotót egyébként a rossznyelvek sem hagyták szó nélkül, újra megindult a pusmogás, miszerint a szexis sztár valójában a saját neméhez vonzódik.

Őrült tempót diktál magának

Ez elég valószínűtlennek tűnik, hiszen a Pókember-filmek sztárja elég sok bombázónak elcsavarta már a fejét.

Marla Sokoloff, Sienna Miller vagy a modell Agyness Deyn után mostanság a bájos Ahna O’Reillyvel jár, bár ki tudja, meddig.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elég kevés ideje jut ugyanis a romantikára, hiszen csak ebben az évben négy produkcióban is főszerepet játszott.

A legszexisebb pasik listájára is felkerült Franco egyébként igazi művészlélek, festőként és színészként is elismerik tehetségét.

A több diplomával rendelkező, munkamániás sztár jelenleg is gőzerővel dolgozik, az Ízek, imák, szerelmek, a Howl és a 127 Hours című mozik bemutatója után máris belevágott a Your Highness című történelmi eposz forgatásába.

Ezt is szeretjük