"Változások előtt állok" Jakupcsek Gabriella felhagy a műsorvezetéssel?

Jakupcsek Gabriella jövőbeli terveiről mesélt a Csak csajokban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A népszerű műsorvezetőt, Jakupcsek Gabriellát az RTL Klub Csak csajok csütörtöki műsorában faggatta friss terveiről tévés kolléganője, Barabás Éva.

A közkedvelt tévés elég szűkszavúan és talányosan nyilatkozott jövőbeli terveiről, de azt azért elárulta, hogy komoly szakmai változás előtt áll, melyhez már meg is kezdte az előkészületeket.

Portréfilmeket forgat

A 48 éves sztármami több mint húsz éve van a pályán, újságíróként, riporterként és tévés műsorvezetőként is dolgozott.

Sokoldalú tehetsége mindig is garancia volt a sikerre, a Mutimilliomos, a Most vagy soha című vetélkedőket, a Tízórai című magazint és Jakupcsek című beszélgetős műsorát is hamar megszerették a nézők.

Ennyi évnyi tapasztalattal a háta mögött Gabi továbbra is a médiában képzeli el jövőjét, de egy jóval szabadabb és kötetlenebb formában.

- Emberi és szakmai változás előtt állok. Pillanatnyilag szabad vagyok, de keresek egy csapatot magam mellé. El is kezdtem portréfilmeket készíteni, most ezekkel kísérletezek. Aztán majd meglátom, hogy a piac ezekre hogy reagál – mesélte a bájos tévés.

Bölcsis lett a kislánya

Gabi reméli, hogy lesz kereslet az ötleteire, ezért is döntött úgy, hogy életében először egyéni vállalkozásba kezd. Elmondás aszerint nagyon élvezi a szabad alkotás folyamatát és azt, hogy nincsen keretek közé szorítva.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A mosolygós sztárnak egyébként nem csak tévésként, anyaként is mozgalmasan telnek a napjai. Kislánya, Emma Róza ugyanis bölcsis korba lépett, úgyhogy igencsak aktív és cserfes korszakához érkezett el a pöttöm lurkó.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Gabi csillogó szemmel és nagy büszkeséggel beszélt a csacsogó csöppségről, hiszen ez a korszak számára is az egyik legizgalmasabb periódus. Elmondása szerint - bár két nagyobb fiánál már átélte korábban az anyaságnak ezt az örömét - ugyanúgy rácsodálkozik kislánya minden szavára.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük