Közös fotó! Jaksity Kata 12 éves fia már híresebb, mint anyukája

Jaksity Kata fia, Ábel szinkronizál és színészkedik, sőt, már főszerepet is osztottak a helyes kis lurkóra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A műsorvezetőként megismert Jaksity Kata két fiú büszke anyukája, akik közül a nagyobbik, Ábel lassan felülmúlja ismertségben híres mamáját.

A csinos tévés azonban cseppet sem féltékeny 12 éves fia sikerei, sőt, mérhetetlen büszkeség önti el őt, amikor meglátja Ducsai Ábel nevét egy stáblistán vagy egy színházi szereposztásban.

Fia a Nemzetiben játszik

A 39 éves műsorvezető - fiával együtt - a közelmúltban a FEM3 Edina & Joshi műsorának vendége volt, ahol örömmel beszélt kettejük kapcsolatáról és Ábel sikereiről.

A helyes lurkó ugyanis - zsenge kora ellenére - már komoly sikerek könyvelhet el, rendszeresen szinkronizál, legutóbb az Anyát a Marsra című rajzfilmhez adta a hangját.

- Ábel nagyon sokat szinkronizál, sőt, most már színházban is komolyabb sikerei vannak. Szerepelt például a Vígszínházban, a Pán Péter című musicalben, abban főszerepet játszott. Ezt a darabot ugyan már levették a műsorról, de egy éve a Nemzeti Színházban újabb szerepet kapott - mesélte Kata.

Ez utóbbi színdarabban, a Vadászjelenetek Alsó-Bajországból című drámában Ábel olyan színészekkel áll egy színpadon, mint Molnár Piroska, Básti Juli vagy Hollósi Frigyes.

Kicsinek zárkózott gyerek volt

Ez a fajta szereplési vágy azonban nem veleszületett tulajdonsága Ábelnek. Sőt, Kata sokáig komolyan aggódott fia miatt, annyira visszahúzódó gyerek volt. Úgy érezte, mindenképp fejlesztenie kell kisfia önbizalmát és bátorságát, még mielőtt iskolába adja.

- Nem feltétlenül azért vittem őt el a Földesi Margit színitanodájába, hogy színészetet tanuljon, hanem mert nem volt elég önálló, nagyon zárkózott és nagyon anyás volt. Tudtam róla, hogy nagyon jó drámajátékok vannak az iskolában, amivel nyitottabbá lehet tenni a gyereket - magyarázta döntését a sztármami.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kettejük kapcsolata egyébként ma is nagyon szoros, de a kiskamasz Ábel sokat változott a szereplés és színészet által. Érdekes módon anyukája nem is féltette őt a túlzott önállóságtól vagy a színészettel járó felhajtástól.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A csinos sztármami - akinek egyébként van egy hatéves, Bende nevű fia is - 2003-ban elindította saját modelliskoláját, de később műsorvezetőként vált ismertté. Az ATV-n megszűnéséig vezette a Jam című reggeli műsort, és saját ötletére dokumentumfilmet is forgatott Afrikában.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük