Végre kiderült! 2 hónap után ezért hagyta el párját a közismert színész

Jake Gyllenhaal nemrég szakított Taylor Swifttel, most fény derült ennek az okaira is.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jake Gyllenhaal és Taylor Swift tavaly ősszel kezdtek járni, bimbózó románcukról pedig először októberben számoltak be a külföldi bulvárlapok. A sztárpár kapcsolata azonban nem tartott sokáig, a legfrissebb hírek szerint ugyanis szakítottak!

- Szakítottak múlt hónapban - közölte a People-lel a hírt egy bennfentes, amit szóvivőik egyelőre nem erősítettek meg hivatalosan, a lap azonban tudni véli, hogy már nem együtt köszöntötték az új évet.

Sok volt a baj

A harmincéves amerikai színész ugyanis New Yorkban ünnepelt a Fela! című Broadway-színdarab utolsó előadása után, míg a 21 éves amerikai énekesnő Nashville-ben bulizott egy zártkörű partin.

Szakításuk híre alaposan meglepte az egész világot, ám az okokról nem lehetett semmit sem tudni - egészen mostanáig. Az I'm Not Obsessed blog ugyanis fellebbentette a fátylat viszonyuk megromlásáról.

Értesüléseik szerint a Brokeback Mountain - Túl a barátságon jóképű sztárja nyomult rá a szőke bombázóra, aki pedig hamar beadta a derekát, a kezdeti boldogságnak azonban hamar vége szakadt.

A korkülönbség is zavarta

Állítólag Jake Gyllenhaal hagyta ott a nála mintegy tíz évvel fiatalabb kedvesét, méghozzá azért, mert a fellángolást követően már nem érzett semmit Swfit iránt, emellett zavarta a korkülönbség és a média nagyfokú érdeklődése is.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Taylor most nagyon feldúlt. Mi figyelmeztettük, hogy lassítson, ő azonban nem hallgatott ránk. Jake törődött vele, de túl sok volt neki a nyilvánosság - árulta el a csinos énekesnő egyik közeli ismerőse.

Jake Gyllenhaal az ezredfordulót követő években Kirsten Dunsttal és Reese Witherspoonnal járt, Taylor Swift pedig Joe Jonasszal szűrte össze a levet, de hírbe hozták Taylor Lautnerrel is.

Ezt is szeretjük