Michael Jacksonnak vadiúj arcot szabtak

Azt hittük, már nem lehet fokozni a világsztár átalakulásairól szóló híreket. Tévedtünk. Az újabb pletykák szerint ismét megműtötték Jackót.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér hozzá, Michael Jackson egyike azoknak a sztároknak, akik képtelenek jól kufárkodni a népszerűség adta lehetőségekkel.

Így nézne ki most, és ilyen valójában az ötven éves popsztár

Hiába a rekordokat döntögető lemezeladások, a világhír és a mérhetetlen sikerek, a zenész ma már nyomokban sem hasonlít arra a mosolygós, remek hanggal és ösztönös tánctudással megáldott kisfiúra, ki anno a Jackson Five-val együtt énekelte az ABC-t.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a vidám kiskölyökből pedig az idők folyamán ünnepelt szupersztár, majd egyre jobban szétcsúszott és egyre világosabb bőrű popherceg lett, aki a realitások elől csak Neverland birtokán talált megnyugvást.

Az élet nem fekete-fehér

Ám ott sem sokáig: a 90-es évek ugyanis Jacko gyermekmolesztálási ügyeitől voltak hangosak – bár a felmentett muzsikus egyesek szerint valóban bűnös volt, mások biztosak abban, hogy a nála alvó gyerkőcökkel valószínűleg csak saját ellopott gyermekkorát próbálta valahogy visszaszerezni.

És hogy mennyire fél az öregedéstől, arra számos plasztikai műtétje szolgál bizonyságul, melyek felismerhetetlenné tették az immáron ötven éves hírességet.

Pedig egyáltalán nem festene rosszul most sem, ahogy az egy megdöbbentő, ezúttal számítógép által átszabott fényképen látható. Bizony, Michael Jackson, ha visszaforgathatná az idő kerekét, és meg tudná állni, hogy ne próbáljon sebészileg fiatalítani magán, akkor úgy nézhetne ki, mint ahogy azt a mellékelt kép mutatja.

Michael Jackson élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Bárhogy fáj is azonban, széteső vonásain sajnos már nem sokat lehet javítani, ami érthető módon a maradék életkedvét is elveszi a popikonnak. Ráadásul az ízületeivel is sokat bajlódik, gyakran olyan gyengének érzi magát, hogy a tolószékben is alig bír megmaradni, nemhogy táncoljon és pörögjön, mint fénykorában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezért hát hiába próbálják ismét rávenni arra, hogy koncerttel örvendeztesse meg rajongóit, három gyermekén kívül nem leli sok örömét abban a világban, ahol egykor istenként éltették.

Ezt is szeretjük