Hát eddig bírták! Váratlanul szakított párjával a csinos magyar műsorvezető

Iszak Eszter nem titkolta el az okokat, amelyek a szakításhoz vezettek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig több mint egy hónappal ezelőtt számoltunk be mi is arról, hogy Istenes Bencének milyen ügyes praktikával sikerült régi kiszemeltjét, Iszak Esztert meghódítania. Ám boldogságuk nem tartott sokáig: a legfrissebb hírek szerint hazánk ifjú sztárpárja ugyanis váratlanul szakított.

Iszak Eszter és SP

A tényt a fiatal műsorvezetőnő hivatalosan is megerősítette az Aktívnak adott interjújában, ahol nemcsak szakításuk okairól nyilatkozott, hanem egyúttal tiszta vizet is öntött a pohárba. A pletykák ellenére ugyanis SP-nek semmi köze sincs ahhoz, hogy úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Egyelőre csak haverok

Eszter és SP A Nagy Duettben alkotnak egy párt, ám a VIVA műsorvezetőnője egyszer és mindenkorra tisztázta kapcsolatuk jellegét.

Két éve ismerik egymást, egy éve forgattak közösen egy klipet, és Eszter szerint egyelőre csak haverok, bár hozzátette, lehet, hogy később barátok lesznek.

A TV2 vadiúj zenés showműsora ugyanis összehozta őket, a próbák során pedig megismerték egymás negatív oldalát is.

Balázs Klári meg is kérdezte tőlük élő adásban, hogy járnak-e, mire mindketten határozott nemmel feleltek, ám erre Korda György felesége csak annyit mondott, hogy na, akkor majd fogtok!

Nem illettek össze

Iszak Eszter tehát elmondta, hogy Bennel közös megegyezéssel szakítottak a néhány együtt töltött hónap után. Ennyi idő alatt ugyanis mindkettejüknek rá kellett döbbenni, hogy nem illenek össze - különböző személyiségek, ebből adódóan pedig mások voltak az elvárásaik és igényeik.

Sztárpárok a 2011-es Glamour-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A másik változás pedig, hogy vége lett a kapcsolatomnak. Megbeszéltük, békében váltunk el igazából. Nem illettünk össze. Pár hónapig voltunk együtt, ezalatt kiderült, hogy nem vagyunk ugyanolyan személyiségek - magyarázta szakításuk okait Iszak Eszter.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A VIVA csinos műsorvezetője egy ideje tehát már szingli, és gőzerővel készül Éder Krisztiánnal együtt A Nagy Duett következő fordulójára, saját bevallása szerint ez pedig akár napi 15-16 óra gyakorlást is jelent - nem mondhatjuk el tehát a fiatal hírességekről, hogy nem vennék elég komolyan a felkészülést.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük