Íme, a titok! Istenes Bence elárulta, hogyan sikerült elcsábítania kolléganőjét

Istenes Bence biztosra ment, de vajon mivel sikerült meghódítania Iszak Esztert?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már nem Baronits Gábor és Lola hazánk legfrissebb sztárpárja, a Blikk információi szerint ugyanis Istenes Bencének sikerült meghódítania régi kiszemeltjét, Iszak Esztert.

Az RTL Klub NekedValó című beszélgetős műsorának 23 éves házigazdája meg is erősítette a hírt a bulvárlapnak, miszerint tényleg egy párt alkotnak a VIVA gyönyörű műsorvezetőnőjével.

Úriemberként viselkedett

Iszak Eszter kétségkívül egy igazi úriemberre lelt Bence személyében, aki már a kezdet kezdetén is tisztességesen viselkedett - habár nagyon tetszett neki Eszter, nem közeledett feléje, mert tudta, hogy van barátja.

Nem rejtette véka alá, hogy ismerte már egy ideje Esztert, hiszen találkoztak a VIVA castingján, ahol rögtön felfigyelt rá, de beszélgetésük során kiderült, hogy Eszter párkapcsolatban él - ezért aztán a háttérbe húzódott.

Történetük a ValóVilág indulása idején vett újabb fordulatot, hiszen Iszak Eszter is beköltözött a villába, Bence pedig ekkor határozta el, hogy meghódítja, hiszen akkor már tudta: Eszter szakított akkori pasijával.

Tojást vetett be a cél érdekében

A NekedValó feltörekvő műsorvezetője elárulta azt is, hogyan sikerült becserkésznie szíve hölgyét - a trükk pedig nem más volt, mint egy Kinder-tojás, amit a megfelelő pillanatban rejtett el Eszter táskájában.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Istenes Bence nem titkolta, hogy biztosra ment, hiszen tudta jól, hogy Eszter imádja a Kinder-tojást, ami mellé egy kedves üzenetet is csatolt, a dolgok pedig innentől kezdve sínen voltak kettejük között.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Saját bevallása szerint mindketten nagyon boldogok és szerelmesek, nem meglepő tehát, hogy azóta sülve-főve együtt vannak, de még nem költöztek össze - ám idővel talán majd erre is sor kerül.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük