Bevallotta! Csaknem főbe lőtte magát Hulk Hogan

Hulk Hogant annyira megviselte, hogy felesége egy 19 éves fiúval csalta meg, hogy végül majdnem megölte magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hulk Hogan a közelmúltban kendőzetlen interjút adott a New York Daily Newsnak, amiben őszintén mesélt házassága megromlásáról, válásáról, fia autóbalesetéről, valamint arról, hogy majdnem főbe lőtte magát.

Az 56 éves amerikai pankrátornak a közelmúltban jelent meg döbbenetes önéletrajzi kötete Életem a ringen kívül címmel. Saját bevallása szerint szörnyen megviselte, hogy egykori felesége, Linda Bollea egy 19 éves tanulóval csalta meg abban a házban, amit ő fizetett.

Felidézte azt a 2007-es decemberi estét is, amikor, miután egy nightclubban ivott és csajozott, hazatérve az üres házba hirtelen úgy érezte, hogy meg kell ölnie magát - akkoriban zajlott a válópere.

Keze a fegyveren, ujja a ravaszon volt, amikor megszólalt a telefon. Egyik munkatársa, Laila Ali hívta, akinek feltűnt, hogy Hulk korábban rossz bőrben volt. Végül ő akadályozta meg, hogy véget vessen az életének.

Hogan nem titkolta el azt sem, hogy - legalábbis szerinte - Linda alkoholista volt, és rendszeresen erőszakoskodott gyerekeivel.

Egyszer például rajtakapta, amint Nick nevű fiukat egy borosüveggel verte.

Az eset szintén 2007-ben, nem sokkal Nick súlyos autóbalesete után történt, minek során ő maga ugyan nem sérült meg, ám utastársa egész életére szóló szem- és agykárosodást szenvedett.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Hogan hozzátette, hogy az áldozat egy polgári per keretében nagyobb összeget akart róla legombolni, mint amennyit egész élete során keresett. Anyagilag a válás is majdnem tönkretette, hiszen a bíróság döntése értelmében havi 40 ezer dollárt köteles fizetni Lindának.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- A nyilvánosság számára úgy tűnt, mintha minden rendben lenne, de ezzel a látszattal csak elfedtük azokat a problémákat, amelyeken mindannyian keresztülmentünk a színfalak mögött – mesélte a pankrátorból lett valóságshow-sztár.
Ezt is szeretjük