Íme Hugh Jackman luxuspalotája kívül-belül

Mesés képekkel

A sármos színész mintegy öt milliárd forintért vette három szintes, hatalmas házát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hugh Jackmant 2009-ben a világ legszexisebb pasijának választotta meg a People, a sármos ausztrál sztárnak pedig minden oka van a boldogságra.


1996 óta kiegyensúlyozott házasságban él feleségével, Deborra-Lee Furness-szel, kapcsolatukat pedig az sem tette tönkre, hogy felesége kétszer is elvetélt azok után, hogy két gyermeket fogadtak örökbe.

Jackman 2000-ben tört be Hollywoodba az X-Men című szuperprodukcióval, amiben ő keltette életre a Wolverine nevezetű képregényhőst. 

Az elmúlt években több sikerfilmben is láthattuk, a hazai mozik pedig még vetítik legutóbbi filmjét, a monumentális Ausztrália című filmeposzt.

Sikeréről és népszerűségéről sokat elárul, hogy idén őt kérte fel a Filmakadémia arra, hogy levezényelje az Oscar-gálát.

Jackman sikeres, jóképű, és természetesen a pénz miatt sem kell aggódnia.

A lenyűgöző palotájáról készült exkluzív képek láttán például szóhoz sem jutottunk, ugyanis először múzeumnak hittük a hatalmas belső terekkel rendelkező komplexumot.

Pedig ez tényleg a népszerű színész luxuspalotája, amely Manhattan West Village nevű negyedében található.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom
Paraméterei is legalább olyan lehengerlőek, mint a fotók: három szintes, alapterülete pedig 11 ezer négyzetméter!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ára azonban kellőképpen borsos volt, Hugh Jackman ugyanis 21 millió dollárt – vagyis mintegy 5 milliárd forintnak megfelelő összeget – pengetett ki érte, de a bámulatba ejtő és mesés képeket elnézegetve biztosan nem bánta meg.
Ezt is szeretjük