A horpadt mellű Kate Hudson poszter-cicit akar

Fotókkal!

Goldie Hawn szintén zenész lánya végképp megelégelte aprócska melleit, ezért szívesen változtatna a helyzeten.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ötlet azért ütött szöget Kate Hudson fejébe, mivel meglátta legújabb filmjének, a Bolondok aranya kalandmozinak a promóciós plakátját.


Azon ugyanis - jó hollywoodi szokás szerint – kicsit javítottak a kinézetén, és ez az átalakítás természetesen főként a melleit érintette.

Új cickók a láthatáron

A színésznő persze cseppet sem bántódott meg azon, hogy feltupírozták becses testrészeit – vagy csak lojális akart lenni -, mindenesetre úgy nyilatkozott, szerinte olyan tökéletesre formálták a ciciket, hogy akár el is tudná azokat saját magának képzelni.

- Ha egyszer a kés alá fekszem, akkor biztosan elviszem magammal ezt a posztert, és a doki orra alá dugom, hogy tessék, pont ilyenre akarom! – mesélte.

Azt is elárulta, hogy filmbéli partnerével, Matthew McConaughey-val egyfolytában kikészítik egymást, no, nem szó szerint.

A két sztár korábban a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című vígjátékban dolgozott együtt, és eközben egy egészen furcsa, cinkos barátság alakult ki közöttük.

- Azt hiszem, rendesen egymás idegeire megyünk, persze jó értelemben - vagy ahogy Matthew mondja, zabszemek vagyunk egymás s***ében.

Van köztünk valami fura bizalom, amitől biztonságban érzem magamat vele, és tudom, sosem hagyná, hogy bármi rossz történjen velem – áradozott Hudson.

Ezt is szeretjük