Élő adásban vallotta be! Babát vár hazánk népszerű színésznője

Haumann Petra pénteken a Reggeli műsorában mesélt a tévénézőknek a babavárásról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak, akik úgy tartják, az a legideálisabb állapot, ha a testvérek között viszonylag kicsi a korkülönbség, míg mások szerint sokkal jobb, ha a kistesó legalább négy-öt évvel később születik.

Haumann Petra férjével, Király Attilával

Ez utóbbit vallja Haumann Petra is, aki már egy ötéves kislány édesanyja, ám szeptemberben újabb jövevény érkezik a családba: a színésznő ugyanis már négy hónapos terhes!

Mindegy, hogy fiú vagy lány

Minderről pénteken a Reggeli műsorában mesélt Keleti Andinak és Szujó Zoltánnak, ahol azt is elmondta, miért csak most vállalta be a második babát.

- Az az igazság, hogy bár valaki azonnal belecsap a lecsóba az első gyerkőc után, én úgy gondoltam, ha a józan eszemre hallgatok, akkor csak most van itt az ideje a családbővítésnek - ismerte el.

Azt is elárulta a tévénézőknek, hogy Rozi rendkívül örült a kistestvérnek, és azóta sokszor rajzol róla - ám érdekes módon mindig kisfiúnak ábrázolja, ezért Petra is hajlamos azt hinni, talán tényleg fia születik majd.

Mindenesetre állítása szerint nem foglalkoznak azzal sokat, vajon lány vagy fiú lesz az utód, hiszen mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is.

Van segítsége

- Ha fiú lesz, azért jó, mert olyan még nem volt, ha meg lány, akkor egy darabig nem kell neki ruhát venni - tréfálkozott a műsorban.

Persze egy baba érkezésekor az is felmerül, az elfoglalt szülők hogyan oldják meg a kicsi felügyeletét, ha történetesen szórakozni vagy éppen dolgozni szeretnének, ám Haumann Petra szerint ez nem gond náluk.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyrészt nagy a család, így a szüleire és a testvéreire is nyugodt szívvel rábízza a gyerekeket, másrészt a férje, Király Attila is szívesen vállal részt mindennemű teendőben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ugyanakkor a 34 éves színésznő vallja, most elsődleges lesz számára a kicsi, és majd ha már kialakul a napi rutin, akkor gondolkodik a színházhoz való visszatérésen.

- Úgy gondolom, a színház megvár, nehézkes visszakapaszkodni, de megvár. Gyerekem viszont nem lehet bármikor - fejtette ki véleményét.

Ezt is szeretjük