Ragyog a boldogságtól! Kislánya lesz hazánk népszerű színésznőjének

Haumann Petra nemrég tudta meg, hogy Rozi lánya mellé egy újabb leányzó érkezik a családba.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A második gyermekével várandós Haumann Petra a minap a FEM3 csatornán futó Edina & Joshi című beszélgetős műsor vendége volt.

A 34 éves színésznőnek szemmel láthatóan jót tett a várandóság, megszépülve és a boldogságtól ragyogva mesélt az áldott állapot örömeiről és viszontagságairól.

Kislánnyal bővül a család

A terhesség negyedik hónapjában lévő sztármami élénkpiros ruhában érkezett, és mindvégig nagyon kiegyensúlyozottnak tűnt.

Petra azt is elmondta, hogy egyvalamitől nem tart, és az a testvérféltékenység. Hiszen ötéves kislánya, Rozi nagyon várja már a kistesót, sőt, gyakorlatilag évek óta forszírozta a dolgot.

- Az persze más kérdés, hogy ha már ott lesz, hús-vér valójában, akkor mennyire fog csökkeni a lelkesedése. Mert rá fog majd jönni, hogy sok mindenben osztozkodnia kell vele - fogalmazta meg félelmeit a színésznő.

Folyamatosan émelygett

A bájos sztármami április közepén jelentette be a nagy hírt, hogy kislánya, Rozika kistestvért kap. Akkor még nem tudták a baba nemét, mára azonban kiderült, hogy egy újabb leányzóval bővül a család.

- Teljesen más ez a mostani várandóság! Meg voltam győződve róla például, hogy kisfiam lesz, mert folyamatosan émelyegtem. A lányomnál ez nem volt, és azt mondták, ha másképp viseli az ember a terhességet, az általában más nemre utal - magyarázta a színésznő.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hát, a jósoknak nem lett igazuk, de a Haumann család a kislányt is nagy várakozással és szeretettel fogadta. Mivel Petra két fiú testvérénél egyelőre nem aktuális a családalapítás, a nagyszülők különösen örültek, hogy lányuk révén újabb unoka érkezésére készülhetnek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A szimpatikus színésznő és rendező-koreográfus férje, Király Attila szeptemberre várják a kisbabát.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük