Mit szól ehhez a barátnője? Harry herceg kikezdett Pippa Middletonnal

Harry herceg nem győzött bókolni a menyasszony húgának, Pippának.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi esküvő kétségtelenül Kate Middleton - vagyis Katalin hercegnő -  nagy pillanata volt, az utána következő napokban viszont húga, Pippa Middleton került a figyelem középpontjába.

Elég volt ugyanis végigvonulnia csodás, testhez simuló ruhájában a templom padsorai között, a brit sajtó és az angol férfiak zöme máris beleszeretett.

Pippa szexepiljének nehéz ellenállni

A csak Royal Hotnessnek - szabad fordításban, Őszexisségének vagy a királyi udvar legdögösebb tagjának - becézett Pippa Middleton a bennfentesek szerint igazi ragadozó.

A bájos partiszervező ugyanis, már csak szakmájából kifolyólag is, nagyon ért a klubokban és elit körökben való forgolódáshoz. Köztudott róla, hogy élénk társasági éltet él, fél Londont ismeri.

- Úgy érkezik meg a partira, hogy senkit sem ismer, de úgy távozik, hogy mindenkivel barátságot kötött - foglalta össze summásan Pippa ellenállhatatlan vonzerejét egyik ismerőse.

Mostani barátját, Alex Loudont és korábbi kedveseit is a felsőbb körökből választotta. Igaz, románcait nem verte nagydobra, párjával is csak ritkán mutatkozik együtt nyilvánosan.

Lecseréli a bájos szőkét a dögös barnára?

Mindennek csak azóta lett jelentősége, hogy a bájos Pippa és a kisebbik herceg, Harry feltűnően jól érezték magukat egymás társaságában a királyi esküvőn. A balkonon készült fotókon Harry szemmel láthatóan igyekszik bókjaival zavarba hozni és vicceivel megnevettetni a szépséges nyoszolyólányt.

A flörtölő herceg és a piruló koszorúslány fotója azóta bejárta a világot, így Harry barátnőjéhez, a szőke Chelsey Davyhez is eljutottak.

Pippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 26 éves brit királyi sarj és a szöszi lány 2007 óta hol együtt vannak, hol szakítanak, úgyhogy a britek tulajdonképpen teljes joggal boronálják össze a vadóc Pippát és az imádnivaló rosszfiút, Harry herceget.

Mindez persze csak fantáziálás, hiszen Anglia legdögösebb hajadonja és a királyi agglegény egyelőre nem többek, mint rokonok és barátok. Ráadásul - és ez adja meg a történet igazi pikantériáját - Chelsy és Pippa régóta jó barátnők.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ennek ellenére megtörténhet, hogy a dögös Pippa lecsap barátnője pasijára, ahogy az is, hogy a herceg szakít a szőkeséggel a barna bombázó kedvéért - hiszen a szerelemben és háborúban mindent szabad.

Ezt is szeretjük