18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Harrison Ford részegen mulatott egy szexklubban

Lebukott!

A szívtipró filmszínész, Harrison Ford felesége háta mögött, két sztriptíztáncosnővel is mulatott.

A hírhedt New York-i szexklub, a The Vault vendégei közé az elmúlt évek során olyan világsztárok tartoztak, mint Madonna, Mickey Rourke, Pamela Anderson vagy Harrison Ford, aki nevéhez a kéjtanya történetének egyik legnagyobb botránya kötődik.

Az őszülő szívtipró Calista Flockhart oldalán

Az Indiana Jones filmek sztárja világéletében őrizte magánéletének szentségét, neve máig is csak a legritkább esetekben bukkan fel a pletykalapok hasábjain.

Calista Flockhardt deresedő halántékú vőlegényéről azonban kiderült, őrizget néhány csontvázat a szekrényében.

Az alábbi szaftos történet New York egykor leghírhedtebb szexklubjában esett meg a színésszel.

Sztriptízcicák és náci egyenruha

Harrison egy éjszaka két szőke – foglalkozására nézve sztriptíztáncosnő – kebelcsoda társaságában érkezett a klubba. Egy közeli bárból jöttek, szemlátomást mindhárman alaposan elázva.

A forróvérű bombázók szégyenkezés nélkül, mindenki szeme láttára incselkedtek a véreres szemű sztárral, aki élvezettel hagyta, hogy a bögyös csinibabák simogassák, csókolgassák és össze-vissza tapogassák.

A dolog pikantériája, hogy Harrison akkoriban még nős volt, második felesége, Melissa Mathison forgatókönyvíró pedig bizonyára nem is sejtette, hogy férje hol és milyen társaságban múlatja az időt.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Indy jól induló estéje azonban rossz véget ért, amikor hisztérikus menedzsere telefonált a klubba, hogy azonnal tüntessék el a sztárt, mert az ajtóban paparazzik hada les rá.

A kicsapongó színészlegenda állítólag végül egy Indiana Jones fifikájához illő, ám kissé morbid trükkel menekült meg, a kéjtanya ruhatárosának, egy neonáci transzvesztitának a ruháiba öltözve.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük