Egyre kevésbé szexi a csonttá fogyott Sarah Harding

Sarah Harding korábban fehérneműt reklámozott, de mostanság lecsúszna róla a melltartó.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy ki találta ki azt a beteges divatot, miszerint a csontsovány nők eladhatóbbak, mint a gömbölyded idomokkal rendelkezők, az rejtély.


Tény viszont, hogy az utóbbi időben mintha a nullás méret megcélzása lenne az áhított cél mindazoknak, akik a reflektorfényben állnak.

Persze a cérnavékony modellek és piszkafalábú színésznők vehemensen tagadják, hogy bármi étkezési zavarral küzdenének – sőt egyesek váltig állítják ők bizony hamburger és kóla mellett tudnak ilyen karcsúak maradni.

Elképzelhető, hogy a nagy tömegben akad egy-két valóban szerencsés alkatú, sztár, aki tényleg annyit ehet, amennyit akar, de azért a többség bizony a nagy átlaghoz tartozik.

Ahhoz az átlaghoz, akik ha sokat esznek, híznak, ha pedig semmit, akkor fogynak igazán. Hát még ha a szigorú diétát kemény testedzéssel kombinálják.

Nincs rajta mit fogni

Itt van például Sarah Harding, a Girls Aloud lánycsapat egyik énekesnője. A 27 éves szőkeség volt már szépségversenyen és modellkedett is, mielőtt a Britannia-szerte ismert banda tagja lett.

Már az együttes alakulása sem volt mindennapi, hiszen tehetségkutató show keretén belül válogatták ki a jelentkezők közül a legodavalóbbakat. Azóta rengeteg műsorba hívták és többek között az egyik üdítőcég reklámkampányának is ő az arca. Bár természetes, hogy a testéből él elsősorban, az utóbbi időben egyre-másra készülnek róla olyan fotók, amiken látszik, hogy egyre jobban veszíti el nőies vonalait.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Korábban csábos combjai egyre vékonyabbak és a dekoltázsa is zsugorodott a korábbihoz képest.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ráadásul még erőteljesen kihúzott szemei is ráerősítenek arra, hogy az embernek a hatvanas évek botsáska-modellje, Twiggy jusson róla eszébe. Aki minden volt, csak nem szexis.
Ezt is szeretjük