Leleplező fotó! Halle Berry Párizsban csókolózott új pasijával

De ki lehet ő?

Halle Berryt szerelmével Párizsban kapták le, ahol úgy viselkedtek, mint egy szerelmespár.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor Halle Berry április végén váratlanul szakított szerelmével és gyermeke édesapjával, Gabriel Aubryval. A 44 éves amerikai színésznőt nem sokkal később egy ismeretlen pasival kapták le kézenfogva, akinek kilétére azóta sem derült fény.

Hogy ki lehetett a titokzatos illető, talán már nem is annyira fontos, hiszen Berry a legfrissebb hírek szerint megtalálta a boldogságot, méghozzá Olivier Martinez oldalán! A színésznő nemrég fejezte be a francia szívtipróval a The Dark Tide című thriller forgatását, szóval elképzelhető, hogy ott tetszettek meg egymásnak.

Forró csókot váltottak

A People legfrissebb információi szerint most már bizonyos, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat - közöltek ugyanis egy lesifotót is, amin az látható, amint a gyönyörű színésznő forró csókot vált a 44 éves színésszel egy szűk párizsi utca kapualjában!

- Egy klasszikus, itt és most megcsókollak a sötét sarokban típusú pillanat volt, Halle pedig alig várta, hogy végre megcsókolja. Később átölelték egymást séta közben. Mindketten sokat mosolyogtak és nevettek. A testbeszédük flörtről árulkodott, egyértelműen úgy néztek ki, mint egy szerelmespár - idézte fel emlékeit egy szemtanú.

Majdnem öngyilkos lett

Halle Berry kétszer volt házas. 1993-ban ment feleségül David Justice baseballjátékoshoz, akitől 1997-ben vált el hivatalosan.

Berryt saját bevallása szerint annyira megviselte a szakítás, hogy az öngyilkosságot fontolgatta, de végül nem tette meg, mert nem bírta elviselni a gondolatot, hogy az édesanyja megtalálja a holttestét.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

1997-ben ismerkedett meg Eric Benét zenésszel, aki 2001-ben vezette oltár elé, majd 2003-ban szakítottak, válásukat pedig 2005-ban véglegesítette a bíróság.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Berry akkoriban fogadott örökbe egy India nevű kislányt, vér szerinti gyermekének, Nahla Arielának pedig 2008-ban adott életet.

Ezt is szeretjük