Fotók! Átlagos pasira cserélte szexi csődörét Halle Berry

Halle Berry párkapcsolatát mindenki boldognak hitte, mígnem a színésznő váratlanul szakított élete párjával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy még alig léptünk be a májusba, máris ki lehet kiáltani 2010-et a szakítások évének.

Olyan sziklaszilárdnak hitt kapcsolatok omlottak össze január óta, mint Kate Winslet és Sandra Bullock házassága, de Charlize Theron és Jim Carrey is búcsút intettek kedveseiknek.

Újabb sztárpárnak lőttek

A napokban pedig Halle Berry unt rá jóképű lovagjára, Gabriel Aubryra, akivel négy évig volt együtt, és akitől 2008 márciusában Nahla nevű kislánya született. Bár a szakítás körül sok minden nem tiszta, és sokan a kilenc év korkülönbséget jelölik meg lehetséges okként, úgy tűnik, a szépséges színésznő mondta ki a végső szót - ráadásul már hónapokkal ezelőtt.

Azóta mindkét fél közleményben erősítette meg a híresztelést, továbbá azt is hangsúlyozták, hogy elsősorban lányuk boldogságát tartják szem előtt.

- Bár nem szeretném kommentálni a média vad képzelgéseit, szomorúan tudatom, hogy Halle és én úgy döntöttünk, eztán külön utakon folytatjuk tovább. Halle a legcsodálatosabb és legkülönlegesebb ember, akivel valaha is találkoztam, és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is szeretettel és tisztelettel gondolunk majd egymásra - állt a kanadai férfimodell nyilatkozatában.

Máris bepasizott?

Hogy a 43 éves színésznő hasonló módon le van-e sújtva, azt csak találgatni lehet. Mindenesetre láthatólag remekül érezte magát legutóbb New Yorkban, amikor megjelent a Denzel Washington főszereplésével készült Fences című Broadway-darab bemutatóján.

Sőt, mi több! A lesifotósok egy ismeretlen pasival kapták lencsevégre, ráadásul kézenfogva. Állítólag a férfivel régóta barátok, és csak ösztönösen ragadta meg a kezét a bombázó sztár - de hát Reese Witherspoon és új kedvese, Jim Toth között is így kezdődött.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ami egyébként a szakítást illeti, a felek eddig igyekeztek mindenben peren kívül megegyezni: Nahla felügyeleti joga fele-fele arányban illeti meg őket, és a férfi nem tart igényt gyerektartásra, mivel a modellséggel elég jól keres.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Aubry ezenfelül közös kanadai házukat szerette volna megtartani, aminek részleteit eddig közösen fizették, de a 34 éves modell a szakítás óta átvállalt minden költséget.
Ezt is szeretjük