Fotó! Pajzán csókkal tüzelte a nézőket Halle Berry

De hol volt a pasija?

A dögös színésznő a kelleténél kicsit jobban örvendezett, amikor az évtized szexbombájának választották.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Remélhetőleg Halle Berry pasija, Gabriel Aubry, akitől egyébként egyéves Nahla nevű kislánya is született, nem az a féltékeny fajta.


Az Oscar-díjas, és még mindig feltűnően bombaformában lévő színésznő ugyanis olyan forró csókot váltott a minap élő adásban a jóképű Jamie Foxx-szal, hogy a nézőközönség szinte egy emberként pirult bele a látványba.

Egy csók, és más semmi

A szexi sztármami és dögös színészkollégája, a Miami Vice-ból ismert Foxx a Spike TV ez évi Los Angeles-i Guys Choice Awards díjkiosztó gálájára voltak hivatalosak szombaton – Foxx csupán díjátadóként, míg Berry mint az Évtized bombázója kategória nyertese.

És amikor a 42 éves egykori Macskanő és Bond-lány a színpadra lépett, hogy átvegye a szarvasagancsra emlékeztető díjat, akkor háláját kissé különös, ám kétségkívül pikáns módon rótta le.

A szokásos udvarias puszikák helyett ugyanis szinte lekapta a lábáról a színészt, és erotikus filmbe illő jelenettel örvendeztették meg a jelenlévőket.

A forró nyelves csók és a heves ölelkezés állítólag több, mint tíz másodpercen keresztül folyt, a lelkes tömeg ujjongása pedig csak fokozta az amúgy is tüzes hangulatot.

Hogy a két sztárnak korábban volt-e viszonya, esetleg hirtelen felindulásból elkövetett vagy nagyon is megtervezett akcióról volt szó, az nem derült ki az est során.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mindenesetre Berry elsőrangú bizonyítékát adta annak, hogy nem véletlenül adományozták éppen neki a díjat.

Egyébként Halle Berry már nem először bonyolódott hasonló színpadi bujálkodásba: 2002-ben Adrian Brody kapta el egy hosszú csók erejéig.

Miután a gyanútlan színésznő átadta a férfinak a Legjobb színésznek járó Oscart a Zongoristában nyújtott alakításáért.

Ezt is szeretjük