Brutális macsóvá gyúrta magát Jake Gyllenhaal

Stallone babérjaira tör

Eddig általában úgy ismertük a sztárt, mint aki nem a testi erejével formálja meg a karaktereket.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most azonban Jake Gyllenhaal minden bizonnyal bővíteni akarja filmes repertoárját, ezért vállalta el egy számítógépes játék nyomán készült kaland-sci-fi főszerepét.

A mozis családból származó 27 éves sztár 2001-ben a Donnie Darko című sci-fi zaklatott tinédzserének eljátszásával robbant be a köztudatba.

Következő nagyobb dobása a Holnapután thrillerének világot megváltó hőse volt, majd jött a híres Túl a barátságon meleg szerelmű cowboy-a, mellyel végérvényesen beírta magát a legnagyobb sztárok közé.

Kifinomult karakterszínészből izmos harcos

Bár korábbi filmjeiben is próbált idomulni a megformált karakterekhez – kopaszra vágta a haját vagy éppen idióta ruhákat vett fel -, sőt, a Bőrfejűek kedvéért gyúrt is, mostani átváltozása az eddigi legdrasztikusabb.

A jelenleg Marokkóban forgatott Prince of Persia: The Sands Of Time, vagyis Perzsia hercege: Az idő homokja című filmben őáltala kel életre Dastan hercege, akinek meg kell küzdenie a Ben Kingsley által megformált gonosz varázslóval.

A küzdelemhez viszont izmok is kellenek, ezért hát kemény munkára és sok-sok edzésre kötelezték a színészt, aki láthatólag remekül elvégezte a házi feladatát.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A korábban mérsékelt muszklikkal és rövid hajjal rendelkező Gyllenhaal a szerep kedvéért hajat növesztett és csábító izmokat pakolt testére.

Így aztán elképzelhető, hogy a hölgyek is szívesen nézik meg majd az előreláthatóan 2010 májusában bemutatásra kerülő kalandmozit.

Ezt is szeretjük