Érzéki! Gwyneth Paltrow meglepően erotikus szerepben

Úgy tűnik, a sztár megunta, hogy állandóan csak jókislányként gondolnak rá a filmiparban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kimondhatatlan nevű Gwyneth Paltrow egészen megosztja a mozirajongókat. Egyesek szerint tehetségtelen szürke egér, aki csak azért futhatott be szédületes karriert – még Oscart is nyert! – a filmiparban, mert édesapja sikeres producerként ténykedik. Mások szerint nagyon is tehetséges, és éppen visszafogottsága a legfőbb erénye.

Így kell elcsábítani a leskelődő szomszédot

Akárhogy is, a színésznőre sokáig úgy gondoltak a filmiparban, mint a szende szépség megtestesítőjére, ezért aztán rendre ő személyesítette meg a bájos hősnőket a vásznon.

Ironikus módon bár legtöbb mozijában megmutatta már meztelen bájait, mégsem sikerült kitörnie a szendeség skatulyájából.

Ha az ember végignézi  a sztár pályafutását, sok pikáns képkockát tud felidézni vele kapcsolatban: a Mrs Parker és az ördögi körben félpucéran fekszik az ágyban, a Szerelmes Shakespeare-ben szeretkezés közben mutatja a kamera, a Nagyon nagy ő-ben pedig tanga bugyis popsiját lehet megcsodálni.

Tessék engem észrevenni!

Ám mostanában nagyon úgy tűnik, mintha még kétségbeesetten próbálná megcáfolni a róla bebetonozott sztereotípiákat - és mindezt legújabb filmje, a Two Lovers hozta ki belőle! A lázadás akkor kezdődött, amikor a 36 éves sztár a film párizsi bemutatójára egy meglehetősen furcsa ruhában jelent meg.

A fekete-fehér öltözék ugyanis pontosan úgy festett, mintha a fehérneműt húzta volna kívülre, és a ruhát belülre. Ráadásul a kényesebb helyeken az átlátszó csipke Paltrow fehérneműjét is felfedte. Mostanában pedig a mozifilm néhány pikáns képrészlete is nyilvánosságra került.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezeken a szőkeség egy ablakban áll fedetlen keblekkel, így akarja ugyanis a kukkoló szomszédját - Joaquin Phoenix eddigi utolsó szerepe – elcsábítani.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy mi lesz végül a kapcsolatból, azt mindenki kiderítheti majd a mozikban – addig is lehet gyönyörködni a színésznő intim bájaiban.
Ezt is szeretjük