Kockahas és szálkás combok: Gwyneth Paltrow bikiniben mutatta meg magát

Gwyneth Paltrow jobb formában van, mint valaha.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow minden bizonnyal szerencsés géneket örökölt szintén színésznő édesanyjától, hiszen két gyerek után, 38 évesen remek fomában van.

Pedig a légiesen karcsú sztármamira is rakódtak pluszkilók terhességei során, ám a szigorú diétának köszönhetően rekordidő alatt leszámolt velük.

Kigyúrta magát

A barbadosi családi nyaraláson készült lesifotókat nézve pedig úgy tűnik, az edzőtermet sem veti meg mostanában.

A 38 éves színésznő köztudottan az egészséges táplálkozás elkötelezett híve: a bioételeket részesíti előnyben, a cukrot és a lisztet viszont kerüli.

Kétgyerekes családanyaként azonban egyáltalán nem a külsőségek megszállottja - sokkal inkább természetességével hódít.

Ám úgy tűnik, valamiért úgy döntött, amúgy is vékony alakját még szálkásabbá teszi. Kockás hasát és izmos combjait elnézve akár egy húszéves élsportoló is lehetne - mindenesetre aki nem ismerte fel a strandolók közül, aligha vélte 40-hez közeli édesanyának.

Együtt a család

A napfényt és a tengert férjével és két gyerkőcével élvezte - ismételten rácáfolva az időről időre szakításukról felröppenő pletykákra.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szőke színésznő egyébként nem unatkozik, már javában folynak a Contagion című mozi előkészületei, melyben Matt Damon és Jude Law mellett Kate Winslet és Marion Cotillard lesznek a partnerei.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ez utóbbi 30 éves színésznőt egyébként mostanság a legszebbek között tartják számon Hollywoodban - talán épp vele akarta felvenni a versenyt Gwyneth, aki - karcsúság ide vagy oda -, mégiscsak nyolc év hátránnyal indul.

Ezt is szeretjük