Váratlan fejlemények! Gregor Bernadettet ezúttal igazán meglepte a férje

Somogyi István állítólag hajlandó lenne megbocsátani feleségének.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavalyi év egyik legnagyobb hazai botránya kétségkívül az volt, amikor kiderült, hogy Gregor Bernadett beleszeretett munkatársába, Magyar Attilába, akinek nevét az ország a nyuszómuszós reklámfilmnek köszönhetően ismerte meg.

Természetesen volt már bőven arra példa, hogy egy közös színdarab próbáin vagy éppen egy filmforgatáson melegedett össze két színész, az eset pikantériáját ezúttal azonban az adta, hogy mindketten évek óta házasságban éltek!

Mindkettejük párja visszavárja őket

A 38 éves színésznő két sikertelen házasság után, hét évvel ezelőtt ment férjhez Somogyi István táltoshoz, Magyar Attila három éve házas, felesége, Gombás Mónika kétségbeesésében pedig még a Frizbibe is elment.

Az elmúlt hónapok során feltűnően nagy volt körülöttük a csend, egészen addig, amíg a Blikk arról nem számolt be, hogy a sztárpár kapcsolata zátonyra futott, ám ezt természetesen hivatalosan egyikük sem erősítette meg.

A bulvárlap ennek ellenére tudni véli, hogy Gregor József lánya már kétszer is kidobta Attilát közös lakásukból, miközben Gombás Mónika azért küzd, hogy visszaszerezze szeretett férjét, aki azonban még nem tudja, mit is akar valójában.

Fordulhat a kocka

A szerelmi négyszög a Blikk szerint az elmúlt hetek folyamán tovább bonyolódott: névtelenséget kérő informátoruk szerint Somogyi István időt adna feleségének, hogy kiderüljön, mennyire szoros a kapcsolata Magyarral.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik kapcsolat ért véget, illetve melyik nem, a Blikk szerint azonban még arra is megvan minden esély, hogy a táltos visszafogadja feleségét.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ahogyan Gombás Mónika is hajlandó lenne megbocsátani egykori kedvesének, szóval könnyedén elképzelhető, hogy végül mindketten eredeti kedvesük oldalán kötnek majd ki a néhány hónapos kitérő után.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük