Vajon mit szól a párja? George Michael már megint bepasizott

George Michaelt a minap félreérthetetlen helyzetben kapták rajta egy ismeretlen fiatalemberrel.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Féltékenység, drogok, megcsalás - a meleg párok ugyanúgy szenvednek ezektől a kapcsolati problémáktól, mint bárki más. És ha nem sikerül megszelídíteni a másikat, akkor bizony előbb-utóbb kenyértörésre kerül a sor.

Kenny Goss-szal tavaly novemberben, és néhány napja egy ismeretlennel

Erről valószínűleg George Michael partnere, Kenny Goss is rengeteget tudna mesélni. Ismeretes, hogy a férfi több mint 13 éven át kitartott énekes kedvese mellett, annak ellenére, hogy Michael a füvezésről és az alkalmi kalandokról egyaránt képtelen volt lemondani.

Nyitott kapcsolatban élnek

Egyes források szerint már több alkalommal, utoljára 2008 decemberében szakítottak, ám a párost mégis együtt kapták le tavaly novemberben, amint a Nobu étteremből távoztak.

Állítólag mindketten a nyitott párkapcsolat hívei, bár ki tudja. Lehetséges, hogy leginkább Michaelnek van szüksége az egyéjszakás kiruccanásokra, és párja csupán nagyvonalúan megbocsát neki.

Ám a 47 éves világsztár legfrissebb képeit látva könnyen elképzelhető, hogy nem kap több esélyt szíve választottjától.

Új kaland a vízen

George Michaelt ugyanis meglehetősen pikáns körülmények között fotózták le a minap Sydney közelében, az óceánon, mégpedig egy nálánál legalább tíz évvel fiatalabb, ismeretlen szépfiú társaságában.

A két férfi láthatólag remekül érezte magát, Michael pedig minden alkalmat megragadott, hogy az alkalmi szerető mellett lehessen. Hol a hátát naptejezte be, hol a vízben csókolgatta, vagy csak egyszerűen vágyakozva hozzábújt, mint egy szerelmes kamasz.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze lehet, hogy Gosst jelenleg jobban izgatja kedvese egyre súlyosabb drogproblémája. Nemrég például az éjszaka közepén hívták ki a lakásához a rendőrséget, mert a szomszédok tárva-nyitva találták azt.

Ám kiderült, a feltehetően bódult állapotban lévő énekes egyszerűen elfelejtette becsukni maga mögött az ajtót, amikor átruccant egy barátjához.
Ezt is szeretjük