Lemondta a koncertet! Betegség miatt kórházba került a közkedvelt énekes

George Michael súlyos betegsége miatt jelenleg is orvosi kezelés alatt áll.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

George Michael Symphonica elnevezésű nagyzenekari turnéjával tért vissza az európai közönség elé, hiszen 2008 óta nem koncertezett a térségben.

A turné több szempontból is különleges: a rajongók a dalokat olyan feldolgozásban hallhatják, mint eddig soha, ráadásul ez az énekes 30. koncertsorozata Európában. Hazánkban a zenei csemegének számító előadás szeptemberben volt látható a Budapest Sportarénában.

Több koncertet elhalasztottak

Az eseményhez kapcsolódó legfrissebb hírek szerint azonban nem várt problémák merültek fel: az énekest ugyanis Bécsben kórházba kellett szállítani, az orvosok tüdőgyulladást állapítottak meg nála.

A betegség miatt a szervezőknek a bécsi koncertet alig két órával a kezdés előtt kellett lemondaniuk, és nem ez az egyetlen alkalom, hogy a programot el kell halasztani.

Az elhúzódó egészségügyi probléma miatt ugyanis a turné további állomásai is veszélybe kerültek. Annyi már bizonyos, hogy a strasbourgi és a cardiffi fellépéseket is törölni kényszerültek, és a jegytulajdonosoknak egyelőre nem szolgálhatnak információkkal az új időpontokkal kapcsolatban.

Jelenleg is orvosi kezelés alatt áll

A zenei ikon weboldalán az olvasható, hogy nagyon sajnálja a történteket, de betegsége miatt kénytelen elhalasztani a két walesi show-t is.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 48 éves popsztár jelenleg is orvosi kezelés alatt áll, de állapotáról további részleteket nem lehet tudni. Szóvivője szerint aggodalomra semmi ok, hiszen a híresség a legjobb kezekben van.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Úgy tűnik, a világsztár nehezen viseli a turnézással járó utazgatást, fizikai igénybevételt, ugyanis rövid időn belül másodszorra lett beteg: néhány hete egy vírus döntötte le a lábáról.

Ezt is szeretjük