Közös fotó! Ezért a vadóc szőkéért van oda teljesen Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee nem tagadja, hogy kislánya, Zoé fél perc alatt képes levenni a lábáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára van olyan férfitípus, akit a nők többsége gond nélkül el tud képzelni apának.

Nos, Ganxsta Zolee nem egészen ebbe a kategóriába tartozik: az ember lánya ugyanis általában nem egy tetovált, szabad szájú, a sört sem megvető pasasra vágyik.

Imádja a lányát

Persze elég csak elnézni a rappert és tündéri szöszke kislányát, Zoét, hogy belássuk, az élet bizony gyakorta rácáfol a kisleánykori rózsaszín elvárásokra - ám ez jól is van így.

Merthogy hiába a vademberes külső, Zolee-n nagyon is látszik, mennyire odavan három és fél éves kis porontyáért - és a játszótéri büszke mamákhoz hasonlóan ő is órákig tud zengedezni róla.

Mint ahogy történt az nemrégiben a Reggeli stúdiójában, ahol a macsó zenész a tiszteletét tette.

Elmondása szerint gyakran vesznek részt kisgyerekes programokon a vadóc csajszival, így állandó vendégei a játszóházaknak, illetve jó időben a játszótérnek.

Nem lett kecske

Ugyanakkor Zoé a színpadon is látta már a papáját - no, egyelőre nem egy elvadult koncerten, hanem a Popeye mesemusicalben, melyben Zolee egy elvetemült kalózkapitányt alakít.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

De ha a kisasszonynak éppen templomba menni támad kedve, akkor édesapja még oda is elcipeli, emellett pedig jégkorcsolyázni is beíratta, hogy fölös energiát lekösse.

Ganxsta Zolee nem félt beismerni, hogy otthon ő az engedékenyebb szülő, és a felesége az, aki próbál egy kis szigort csempészni a gyereknevelésbe. Bár a rendrakás náluk nem megy egyszerűen, hiszen kutyáik állandó takarítanivalót hagynak maguk után a lakásban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ám igyekezett mondandójához azt is hozzáfűzni, ne higgye senki, hogy kisgyerekes apaként túlzottan elpuhult.

- Attól, hogy az oroszlánnak lesz egy gyereke, még nem lesz kecske! - fogalmazta meg a lényeget a 45 éves sztár.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük