Nagyon ciki! Tágra tárta combjait a hullarészeg Sadie Frost

A gyermekei bizonyára szégyellik magukat anyjuk helyett is, aki úgy tűnik, képtelen felnőni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sadie Frost brit modell-színésznőről mostanában egyre több kínos fotó készül, ám a 43 éves híresség mintha nem bírná felfogni, mennyit is árt négy gyerkőcének botrányos viselkedésével.

Már a szemét sem képes nyitva tartani - a combját annál inkább

Bár időről-időre forgat még Jude Law egykori felesége, esetleges sikereit elhomályosítják a részeg dorbézolásait megörökítő sorozatok.

Ráadásul mintha valami furcsa vonzalmat érezne a szigetországbéli botránykirálynők iránt: eleinte Kate Moss-szal járt el bulizni, sőt, gyermekének keresztanyja is lett, legújabban pedig Amy Winehouse lakásában visszatérő vendég.

Tivornyák és esküdözések

Nemrég például hivatalos volt a züllött sztár otthonába, és bár a szemtanúk szerint józanul érkezett barátja, Kristian Marr társaságában az éjjel folyamán, néhány óra múlva már alig tudott járni a ledöntött tekintélyes mennyiségű alkoholtól.

Természetesen mivel teljese erővel a lépteire ügyelt, azt sem vette észre, hogy vörös ruhájának háta kigombolódott, kivillantva ezzel fehér melltartója csatját.

És ami még kínosabb – az autóba beszállva annak sem volt tudatában, hogy teljes belátást engedett széttárt combjai közé minden arrajárónak, no, és persze a leskelődő paparazzóknak. Pedig alig két éve, egy Dél-Afrikai Aids-kampány során még letette a nagyesküt, hogy végérvényesen kijózanodik.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Ez a látogatás újfajta megvilágításba helyezte számomra a dolgokat. Sokat vizsgálgattam a saját életemet, és elkezdtem mindennél jobban becsülni azt, amim van. Van egy csomó minden, amit meg akarok tenni, és ezt csak akkor tudom, ha valamivel felhagyok, ez pedig, úgy vélem, az ivás lesz – vallotta akkor.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azt is hozzátette, hogy tulajdonképpen nem nehéz józannak maradnia, mert egyáltalán nem érez kényszert az ivásra akkor sem, ha körülötte mindenki részeg. Nos, talán itt lenne az ideje egy újabb afrikai túrának.

Ezt is szeretjük