Hitted volna? Nem Angelináék kaszálták tavaly a legtöbbet

A Forbes a napokban nyilvánosságra hozta a 2009-ben a legtöbb pénzt kereső sztárpárok illusztris listáját.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már megszokhattuk, hogy a Forbes időből időre összeállítja listáit a hírességekről. A mostani top 10 a tavaly legtöbbet kereső sztárpárokat vette górcső alá. Sportolók, színészek, zenészek bevételét vették sorra, mely 2008 és 2009 júniusa között érkezett a háztartásokba.

Cruise-Holmes, valamint Ellen DeGeneres párjával

A pénzügyi magazin munkatársai ügynökökkel, menedzserekkel, producerekkel és ügyvédekkel beszéltek. Figyelembe vették a filmes tiszteletdíjakat, a turnékból befolyt összeget, az albumeladásokból, profi sportból, továbbá a saját márkákból és más termékek reklámaiból származó pénzt. Nos, nézzük, mely sztárpároknak jött be leginkább a tavalyi év, és vajon kik lehetnek az első helyen - Angelináék? Beckhamék? Vagy valaki más?

Mozisztárok előnyben

A tizedik helyen a brit sztárpár, Chris Martin és Gwyneth Paltrow áll 33 millió dollárral, Tom Cruise és Katie Holmes pedig csak félmillió dollárral keresett többet náluk, ezért kerültek a kilencedik helyre.

Meglepő módon az egykori Állati nyomozó, Jim Carrey és barátnője  állnak a nyolcadik helyen: az adatok szerint összesen 34 millió dollárt kerestek filmjeiknek köszönhetően. Tom Hankset és nejét, Rita Wilsont tavaly sem kellett félteni, az Angyalok és démonok, illetve az Egyszerűen bonyolult sztárjai 35,5 millió dollárt vittek haza.

A hatodik helyen Amerika egyik legsikeresebb beszélgetős show-jának leszbikus műsorvezetője, Ellen DeGeneres és partnere, Portia de Rossi áll 36 millió dollárral, míg ötödik lett a sztárfocista David Beckham, illetve újabban divattervezőként igyekvő felesége, Victoria - ők 46 millióval lettek gazdagabbak.

A hip-hop a nyerő

Ami a negyedik helyet illeti, egy afroamerikai sztárpár érdemelte ki, mégpedig nem más, mint Will és Jada Pinkett Smith, akik 48 millió dollárt zsebeltek be, főként a színész projektjeinek köszönhetően.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenki kedvencei, az Angelina Jolie-Brad Pitt páros a bronzérmes helyig vitték a tavalyi 55 milliós bevétellel, az örök Indiana Jones, azaz Harrison Ford és fiatal kedvese, Calista Flockhart pedig majdnem 70 milliót kerestek.

Akik azonban még a második helyezett bevételét is majdnem megduplázták, azok nem mások, mint Beyonce és Jay Z, akiknek slágereikkel hihetetlen összeget: 122 millió dollárt, azaz közel 22 milliárd forintot sikerült kaszálniuk.
Ezt is szeretjük