Teljesen kiakadt! Dühöngött a színfalak mögött az X-Faktor kiesett versenyzője

Filip Norbert viselte a legrosszabbul a negatív kritikát az X-Faktorban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton este került sor az X-Faktor második szériájának harmadik válogatójára, ahol bizony nem mindenkinek sikerült lenyűgöznie a zsűrit, többen pedig egyáltalán nem viselték méltó módon a negatív kritikát.

Filip Norbert például Esztergomból érkezett, hogy az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának színpadán adja elő a Guns 'n' Roses együttes Sweet Child o' Mine című örökzöld slágerét.

A megjelenés kevés volt a sikerhez

- Mindenem a rock & roll - mondta a mentoroknak a 22 éves, biztonsági őrként dolgozó fiatalember, aki egy rockos mikrofonállvánnyal érkezett, hogy passzoljon a stílusához, ám a megjelenés kevés volt a sikerhez.

Mielőtt énekelni kezdett volna, Geszti Péter még meg is jegyezte viccesen, hogy kinézete alapján biztosan nem egy SP-dallal érkezett, produkciója után pedig csak annyit mondott, hogy az SP-nóta lehet, hogy jobban állt volna.

- Szóval ez egy ilyen nagyon szimpla Axl volt, amit itt leugráltál, az a helyzet - tette hozzá Geszti Péter, mentortársai pedig csak döbbenten hallgattak az ügyesnek nem éppen nevezhető produkció láttán-hallatán.

Dühöngött a színfalak mögött

Mint említettük, többen voltak, akik nem tudták megfelelő módon kezelni az elutasítást, a legrosszabbul pedig közülük éppen Filip Norbert viselte, hogy nem jutott tovább.

Nem mondhatjuk, hogy a csalódott jelentkező visszafogta volna magát, ugyanis a színfalak mögött egyszerűen hozzávágta az állványt a díszlethez, és még a családja sem tudta megnyugtatni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Ez a koncerteken mindig a zárónóta szokott lenni, addigra kicsit bemelegszik a hang is - mondta a könnyeivel küszködve Filip Norbert, aki értelemszerűen nem kapott lehetőségét, hogy a további fordulók során bizonyíthasson.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük