Sztriptíztáncossal csalta Fergie-t Josh Duhamel

A sztriptíztáncosnő mindent kitálalt egy interjúban, állítólag hajnalig hancúroztak a népszerű sorozatsztárral.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírekről számolt be a közelmúltban a National Enquirer. A nagy népszerűségnek örvendő újság állítása szerint ugyanis Josh Duhamel októberben egy sztriptíztáncossal csalta meg feleségét, Fergie-t.

Nicole Forrester exkluzív interjút adott a magazinnak, amiben mindent kitálalt a házasságtöréssel kapcsolatban, többek között élete legjobb szeretőjének nevezte a Las Vegas sorozattal híressé vált Duhamelt.

A 36 éves amerikai színész október elején találkozott először Forresterrel az atlantai Tattletales Lounge nevezetű nightclubban, ahol a táncosnő Nicole Delilah művésznéven nyűgözi le a férfiakat pikáns előadásaival.

Egy hotelszobában hancúroztak

Duhamel abban az időszakban éppen Life As We Know It című romantikus filmet forgatta. Néhány nappal a találkozásuk után pedig meghívta a bombázót a St. Regis Hotelben lévő, napi 820 dollárba - vagyis több mint 150 ezer forintba - kerülő szobájába, ahol hajnalig tartó szexmaratont rendeztek.

A házasságtörő légyottot Duhamel szóvivője természetesen tagadta:

- Nem ez az első, és nem is az utolsó olyan eset, amikor egy sztriptíztáncosnak jelentős összeget fizetnek azért, hogy egy teljességgel valótlan sztorit adjon elő valamelyik hírességről. Ez a történet egyszerűen nevetséges – kommentálta az esetet Duhamel szóvivője.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Átment a hazugságvizsgálón

Ezzel szemben az E! Online értesülései szerint Forrester ügyvédje váltig állítja, hogy a táncosnő egy sikeres hazugságvizsgálat után tette csak közzé történetét.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Duhamel 2004-ben kezdett járni a Black Eyed Peas énekesnőjével, és 2009. január 10-én házasodtak össze. Fergie egyelőre nem nyilatkozott a botrányos ügy kapcsán.
Ezt is szeretjük