Őt csak óvatosan emelgeti! Megmutatta tündéri unokáját Fekete Laci

Fekete Laci legutóbb bevitte a Reggeli stúdiójába bűbájos unokáját, Aminát.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fekete Lászlót - akit mindenki csak Lacinak hív - egy ország zárta a szívébe a nyolcvanas-kilencvenes években, hiszen a sztár 1988-tól kezdődően sorra nyerte a Magyarország legerősebb embere versenyeket.

Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az 52 éves híresség már két gyerkőc büszke nagypapája, fia, Laci révén.

Kölcsönös az imádat

Hogy az ötéves Márton és húgocskája, Amina követik-e a családi hagyományokat, és ők is az erősporttal próbálkoznak majd azt egyelőre nem tudni.

Annyit azonban Fekete Laci elárult a Reggeli legutóbbi adásában, hogy fiúunokáját máris elvarázsolta ez a műfaj, így aztán minden versenyen lelkesen szurkol édesapjának és a papának.

A népszerű erőember egyébként fia és kislányunokája társaságában tette tiszteletét az RTL Klub reggeli műsorában, és egyértelműen látszott, mennyire odavan a piciért.

- Kölcsönösen imádjuk egymást, de azért óvatosan szoktam emelgetni - ismerte el.

Visszavett a tempóból

Azt is bevallotta, sajnos nem tudnak annyi időt együtt tölteni, amennyit szeretne. Hétközben ugyanis reggeltől estig dolgozik: lót-fut, készül a versenyekre, és csak hétvégén jut ideje jobban a családra.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindemellett azonban már közel sem hajtja annyira magát, mint korábban. Mint mesélte, idén csak két világbajnokságon vesz részt, egyszer egyéniben, egyszer pedig a fiával csapatban, de a többi megmérettetést meghagyja a fiatal versenyzőknek.

Persze azért ez nem azt jelenti, hogy az edzések is könnyebbek lettek. Állítása szerint egy négyórás tréning alkalmával közel 60 tonna súlyt mozgat meg, így körülbelül 2,5 kilót fogy!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Azért az utána következő vacsorán pótolom az energiavesztést - fűzte hozzá az erőember.

Fekete Laci gyerekkora óta sportol, sokáig kézilabdázott, azután nyergelt át az erősportra. Soha nem használt doppingszereket, a rendszeres edzés hatalmában jobban hisz. A mai napig meghívják a világ minden részébe versenyezni, és erőműsorai szintén népszerűek a közönség körében.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük