Már a felén is túl van! Hát ezért titkolta terhességét Fehér Anna

Fehér Anna elsőként a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy 52 évesen babát vár.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár szülésre a nők többsége a húszas és harmincas éveiben vállalkozik, manapság már az sem ritka, ha valaki 40 vagy éppen 50 év fölött dönt úgy, hogy kihord egy kisbabát.

Az okok különböznek: van, aki akkorra érik csak meg az anyaságra, de olyan is akad, aki sokáig próbálkozik.

Nem bánja, hogy így alakult

Mindenesetre mind a világsztárok, mind a magyar hírességek között találunk érett anyákat: Madonna 41 évesen, Susan Sarandon 46 éves korában, Geena Davis pedig 48 éves asszonyként szült.

A hazaiak közül pedig elég csak Szulák Andreát említeni, aki 43 éves korában lett anya, Jakupcsek Gabriella pedig 45 volt, amikor világra hozta kislányát.

Most Fehér Annáról, a Szomszédok egykori Almájáról röppent fel a hír, miszerint 52 évesen esett teherbe - és bár sokakról szokták ezt híresztelni, ezúttal igaznak bizonyultak a pletykák!

A színésznő minderről elsőként a Story magazinnak nyilatkozott, ahol elismerte, hogy bizony már a felén is túl van terhességének.

Nem akarták elkiabálni

Bár mindig is vágyott gyermekre, párjával már nem is gondolták volna, hogy megfogan - ám annál nagyobb volt az örömük, amikor kiderült, hogy egy kis élet készülődik a pocakjában.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek ellenére igyekeztek titokban tartani a dolgot, mert - érthető módon - meg akartak bizonyosodni róla, hogy minden rendben van a kicsi körül.

Az orvosi vizsgálatok alapján szerencsére minden rendben van, így néhány hónap múlva a karjukban tarthatják majd a pocaklakót.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Hogy kisfiú vagy kislány mocorog-e a hasában, arról azonban sejtelmesen hallgat a művésznő - mindenesetre annyit elárult, hogy nevet nem választottak még a babának, és a ruhácskák vásárlásával is várnak még.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük