Aggasztóan sovánnyá fogyott a sármos Colin Farrell

Alig lehet ráismerni

Az ír származású Colin Farrell izmai korábban csak úgy dagadtak ruházata alatt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Most viszont félő, hogy Colin Farrell csontváz teste lassan elveszik a bő öltözékben. Pedig micsoda férfias jelenség volt alig négy éve még a Nagy Sándor című történelmi filmben! Feszes izmai, dögös teste és izzó, sötét szemei millió nőt ejtettek rabul – és nem csak a nézőtéren.


A színész persze ki is használta a 2002-es nagyképernyős kamaradráma, a Fülke és a Tom Cruise nevével fémjelzett Különvélemény óta egyre növekvő népszerűségét, és csinosabbnál csinosabb hölgyek – volt, hogy egyszerre több is – társaságában múlatta az időt.

A kicsapongó életmódhoz ráadásul a drogok és az alkohol is hozzátartoztak, melyek nem tettek jót sem a sztár renoméjának – az utóbbi időben több bukásra ítélt produkciónak is részese volt -, sem a szervezetének.

Apa a láthatáron

A nagy változás fia születésével kúszott be az életébe: a most négy éves gyerkőcről nemrég kiderült, hogy egy ritka genetikai rendellenességben, az Angelman-szindrómában szenved, mely a beszéd és a mozgás normális fejlődését gátolja.

Mindenesetre az a tény, hogy most már gyermeke is van, lassacskán felébresztette a 32 éves színészben az apai ösztönöket, és ez arra is sarkallta, hogy felhagyjon eddigi züllött életmódjával.

Bejelentkezett egy klinikára elvonókúrára, majd úgy gondolta, szünetelteti karrierjét, és egy időre vissza is költözött szülővárosába, Dublinba, hogy többet lehessen kisfiával.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Úgy gondolom, az apaság csak akkor változtatja meg az embert, ha valóban akarja a változást. Vagy két évig engem sem érdekelt, míg el nem rendeztem magam körül a dolgokat – vallotta néhány hónapja egy interjúban.

Hogy mostani állapota minek köszönhető, arról csak találgatni lehet. Egyesek szerint új filmjéhez volt szükség ilyen drasztikus fogyókúrára, mások viszont arra gyanakszanak, az elvonás miatt soványodott le.

Ezt is szeretjük