Nem kertelt! Fábry Sándor valójában így vélekedik az Esti Showder vendégeiről

Fábry Sándor a Fókusz kamerája előtt vallott a sztárságról és a show-ba meghívott hírességekről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy a Fábry Sándor nevével fémjelzett Esti Showder már 13 éve fut az RTL Klub műsorán.

A népszerű beszélgetős műsor eddigi 249 adásában rengeteg vendég megfordult már az idők során, akik mind elárultak egy-két sosem hallott érdekességet az életükből.

Fábry, őszintén

Most azonban a hóhért akasztják: a Fókusz riportere ugyanis magát a showmant faggatta arról, mit is jelent neki a műsor, és miként vélekedik a sztárságról.

Bár a több díjjal - egyebek közt 2002-ben érdemes művésszé választották - kitüntetett tévés nem gyakran nyilatkozik, ezúttal kivételt tett, talán éppen a közelgő 250. adás alkalmából.

Fábry - nagyon diplomatikusan - elmondta, hogy ő nem tesz és a múltban sem tett különbséget a vendégei között, legyen az Kiszel Tünde vagy Habsburg Ottó - de azért a meghívottak elsősorban a közönség igényét szolgálták ki.

- Természetesen én minden vendéget elfogadtam, minden vendéget vállalok. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy egy ilyen nagy nézettségű műsort nem szerkeszthet az ember a saját feje szerint - ismerte el.

Sőt, a show producere, Kovács Kristóf szerint Fábry már-már perverz örömmel várja Kiszel Tündét, róla ugyanis sosem lehet tudni, milyen irányba viszi majd el a műsort.

Nem csak a show-ból áll az élet

Fábry Sándor is bevallotta, bár tudja, hogy sokan kritizálják azért, mert nem hagyja szóhoz jutni a vendégeit, valójában pontosan amiatt olyan pörgős és szórakoztató a műsor, mert rárakja a poénokat a meghívottak mondandójára - a közbeszólásai nélkül a beszélgetések közel sem lennének annyira izgalmasak.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindemellett azonban igyekezett hangsúlyozni, hogy számára a show közel sem tölti ki a mindennapjait: délután 4-től este 11-ig showman - de azon kívül éli a hétköznapi életét.

- Van egy másik életem, amelyet meglehetősen aggályosan óvok és védek. Amikor reggelente elbiciklizem a leányfalui uszodába, akkor ott az vagyok, akinek születtem, nincs bennem a státusz - mesélte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az 57 éves műsorvezetőt - aki újságíróként, dramaturgként és forgatókönyvíróként is bizonyított már karrierje során - az elmúlt időben több támadás is érte, ezekre reagálva ennyit fűzött még hozzá mondandójához:

- A helyemen vagyok, szeretem, amit csinálok. Persze, ha az embert méltatlan támadások érik, akkor az bántja, de ahogy a showbizniszt meg kellett tanulni, úgy ezeket a dolgokat is tudni kell kezelni.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük