Nem nézett tükörbe? Iszonyú kínos külsővel kapták le a válófélben lévő Eva Longoriát

Eva Longoria legutóbb kissé túlzásba vette a sminkelést.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valljuk be, kissé unalmas, amikor az ember a hollywoodi színésznőket gyönyörű sminkben és tökéletes eleganciával látja viszont a vörös szőnyegen, mintha nem is emberek, hanem valamiféle föld fölött lebegő tündérlények lennének.

Ennél sokkal izgalmasabb, ha kiderül, hogy a címlapok egyenszépségei egyáltalán nem makulátlanok: egy sminktelen arc vagy egy balul sikerült arcpingálás éppen azt példázzák, hogy azért ők is emberek.

Arccal a púderszelencébe

Legutóbb például Eva Longoria bizonyította be országnak-világnak, hogy bizony még akkor sem mehet biztosra az ember lánya a külsejével, ha történetesen nála van a sminkarzenálja.

A Született feleségek aprócska bombázója éppen vacsorázni indult barátjával, Kevin Connollyval - aki csupán barát, nem szerető, legalábbis állítása szerint -, csakhogy hiába igyekezett csinosra sminkelni magát, az eredmény sokkal inkább lett röhejes.

Hogy miként sikerült ennyi alapozót a szeme alá mázolnia, az rejtély, valószínűleg nem volt megfelelő a világítás a fürdőszobában. Különben biztosan észrevette volna, annyi világos port vitt fel, hogy sikerrel indulhatott volna egy bohócversenyen.

Már folyik a válóper

Akárhogy is, láthatólag nem nagyon zavartatta magát, feltehetően észre sem vette, milyen mókás arccal hagyta el a hollywoodi Katsuya japán éttermet. Ráadásul még az őt kísérő Connolly sem igazán igyekezett felhívni Eva figyelmét a kínos sminkbakira.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze érthető, hogy Longoriának jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy állandóan a külsejével legyen elfoglalva. Novemberben ért véget ugyanis boldognak tűnő házassága Tony Parkerrel, miután kiderült, férje megcsalta őt csapattársa feleségével.

Azóta már a válóperes papírokat is benyújtották a bíróságon, így közeleg az idő, amikor a színésznő végleg megszabadul férjétől - és annak vezetéknevétől is, amit a szerelem hevében hivatalosan is felvett annak idején.

A sors fintora, hogy éppen tavaly forgatott egy filmet Without Men, azaz Férfiak nélkül címmel, melyben egyebek közt Christian Slater volt a partnere. Idén pedig a Cristiada című egy történelmi drámában játszik majd Andy Garcia és Peter O'Toole oldalán.

Ezt is szeretjük