Ez tényleg kínos! Túl sokat mutatott magából a bikinis színésznő

Emilia Fox Barbadoson wakeboardozott, és közben majdnem elhagyta a bugyiját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhattuk, hogy a sztárok többsége valamiféle egzotikus szigeten piheni ki a karácsony és a szilveszter fáradalmait.

Nemrégiben Salma Hayekről készültek bikinis lesifotók Saint Barthelemy szigetén, a Spice Girls egykori énekesnője, Mel C pedig Barbadosra utazott, hogy elmerüljön a tenger hullámaiban.

Majdnem elhagyta a bugyiját

Emilia Fox szintén Barbadoson igyekezett kikapcsolódni, bár míg a többség fürdőzéssel és napozással szokta kitölteni a vakációt, addig a 36 éves színésznő láthatólag az aktív pihenést részesítette előnyben.

A Zongorista és a Lélekszakadva angol sztárja bizonyára alig várta, hogy bikinit ölthessen, és wakeboardon szelhesse a habokat, ezért hát nem törődött azzal, hogy fürdőruhája nem éppen alkalmas egy ilyen lendületes sporthoz.

Ezért történhetett, hogy bikinialsója egy erőteljesebb hullámlökésnél elkezdett lefelé csúszni a hátsó felén - a lesifotósok legnagyobb örömére, akik természetesen bőszen kattogtatták masináikat, hogy megörökítsék a kínos epizódot.

Nemrég szült

Ráadásul nem ez volt az első alkalom, hogy a bikinivel meggyűlt a baja: alig egy nappal korábban a felsőrész akart leesni a színésznő melléről, szerencsére akkor megúszta mindenféle villantás nélkül.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ki tudja, talán megszokta, hogy a terhessége alatt nagyobb méretű ruhadarabokra volt szüksége, és még nem állt át - bármilyen hihetetlen ugyanis, Emilia Fox mindössze két hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Rose-nak, de a testén már egyáltalán nem látszódnak a várandósság nyomai!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Emilia 2005-ben ment hozzá Jared Harris-hez, Richard Harris színész fiához, de két évvel későbbi vetélése miatt megromlott a viszonyuk, végül 2009-ben váltak el. Azóta a színésznő Jeremy Gilley dokumentumfilmessel él, tőle született a lánya tavaly novemberben.

Ezt is szeretjük