Elton John: "Jézus egy baromi intelligens, meleg fickó volt szerintem"

Elton John a Parade magazinnak adott interjújával bizonyára kiveri a biztosítékot keresztény rajongóinál.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elton Johntól már megszokhattuk, hogy ami a szívén, az a száján: ismeretes, hogy 2008-ban Lily Allennel keveredett szócsatába a GQ Awards alkalmából, amikor is csípős megjegyzésekkel illette a mi tagadás, kissé kapatos énekesnőt. Most pedig az amerikai Parade magazin kérdéseire válaszolgatott - a saját stílusában.

Az interjú alkalmával a 62 éves popsztár nem ismert tabukat, így szavai bizonyára jó néhány embert felháborítanak a világon, különösen az Egyesült Államokban. John ugyanis nem átallotta kifejteni véleményét még Jézusról sem!

Jézus meleg volt

- Szerintem Jézus egy baromi intelligens, meleg fickó volt, aki megértette az emberek problémáit. Hiába feszítették keresztre, még akkor is megbocsátott azoknak, akik ezt tették vele. Jézus nyilvánvalóan azt akarta, hogy mindannyian szeressük egymást, és legyünk megbocsátóak - nyilatkozta.

Arról persze nem szól a fáma, a felsorolt pozitív tulajdonságokból miért következik számára az, hogy Jézus csakis a saját neméhez vonzódhatott. Mindenesetre a keresztények szempontjából botrányos szavak miatt az is előfordulhat, hogy az amerikai közönség elfordul a sztártól, imígyen fejezve ki nemtetszését.

John Lennonról is megemlékezett

1966-ban hasonlóan eretnek kijelentésért halálos fenyegetést kapott John Lennon, aki a London Evening Standardnek azt merte nyilatkozni, hogy a Beatles népszerűbb, mint Jézus. Sőt, még nyilvános bocsánatkérésre is kényszerítették az azóta tragikusan elhunyt zenészt.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyébként Elton John az interjú során egyebek közt róla, valamint több, hozzá közel álló, tragikusan elhunyt sztárról - mint Diana hercegnő, Gianni Versace és Michael Jackson - is megemlékezett.

- Borzalmas, hogy közülük kettőt a saját háza előtt lőttek le. És mindez biztosan nem történt volna meg, ha nem lettek volna ismertek. Hiába, a hírnév vonzza az őrülteket. Bevallom, míg Giannit meg nem ölték, nem volt testőröm. Azóta azonban nem szeretem, hogy híres vagyok - mesélte meglepő őszinteséggel.

Ezt is szeretjük