Bikiniben is bombázó a kétgyerekes, 45 éves Elle MacPherson

A szexi Elle MacPherson annak idején nem véletlenül kapta a divatvilágban a Test becenevet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elle MacPherson karrierje a kilencvenes években, a többek között Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Christy Turlington és Cindy Crawford által fémjelzett szupermodellekkel együtt alakult. Ám bizonyára nem véletlen, hogy a sok szépséges hölgy közül rá ragasztották a The Body, vagyis a Test becenevet.

Nőiesen karcsú, természetesen szép

A 183 centiméter magas ausztrál bombázó hosszú lábaival, karcsú derekával és nőies domborulataival maga volt a tökély, amit csak fokoztak sötétszőke loknijai, csillogó szemei, no és persze elbűvölő mosolya, mellyel mindenkit képes volt elvarázsolni.

Még mindig keresett modell

18 éves kora óta része a kirakatvilágnak, pályafutása során olyan népszerű magazinok címlapját díszítette, mint a Sports Illustrated, Cosmopolitan, Vogue vagy éppen Glamour. 1986 környékén olyannyira közkedvelt modellnek számított, hogy a neves Time magazin egy teljes számot szentelt neki The Big Elle címmel.

Az azóta eltelt több mint húsz évben a magazinfotózások mellett filmszerepeket is vállalt, és 1990-ben, a jövőjére gondolva, piacra dobta saját fehérneműmárkáját, az Intimates-t, 2002-ben pedig The Body fantázianévvel parfümje jelent meg.

Ami a magánéletét illeti, félresikerült házassága után egy ideig Arpad Busson üzletemberrel élt – a férfi jelenleg Uma Thurman jegyese -, akitől két fia született, ám 2005-ben szakítottak. Mindenesetre az idén 45 éves modell nem bánkódik - ahogy a mellékelt képeken látható, teljes erőből kihasználja a nyarat a télben Sydney partjainál. A még mindig remek alakú szépség saját bevallása szerint nem bánkódik az idő múlásán, sőt, egyenesen élvezi, hogy nem kell a kinézete miatt aggodalmaskodnia.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Remekül érzem magam úgy, ahogy most vagyok. Nem szeretnék megint húszéves lenni. Örülök, hogy nem függök többé a külsőmtől, és végre arra koncentrálhatok, ami belül van. Habár nem olyan feszes már a bőröm, mint régen, de, Istennek hála, még mindig itt vagyok – nyilatkozta a negyvenedik születésnapja környékén.Öt évvel később, 2009 hajnalán is elmondhatná ezt magáról – a külsejére most sem panaszkodhat, és a szakmában is számítanak rá: tavaly tavasszal szerződött ugyanis le vele két évre a neves Revlon kozmetikai cég.
Ezt is szeretjük