Már megint túl merész ruhát húzott a 44 éves Liz Hurley

Mit szólt a kisfia?

Elizabeth Hurley, Hugh Grant exe már nem először mutatta meg bájait, és valószínűleg nem is utoljára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elizabeth Hurley-t a kilencvenes években két dolog miatt ismerték az emberek: hogy ő Hugh Grant barátnője, és hogy imád merész ruhákba bújni.

1994-ben öltötte magára az azóta is emlegetett, látszólag néhány biztosítótűvel rögzített estélyit, négy évvel később pedig leopárdmintás bugyiját villantotta Henry-Dent Brocklehurst esküvőjén.

Már férjhez ment

Nos, Hugh Grant azóta már a múlté, de ami az öltözködést illeti, a modellből lett színésznő még 44 évesen is ragaszkodik különféle testrészei közszemlére bocsátásához.

Erről bárki megbizonyosodhat, aki megnézi a sztárról készült legfrissebb fotókat. Hurley a jótékonysági Love Ball elnevezésű rendezvényen jelent meg, férjével, az indiai származású Arun Nayarral.

Bár első pillantásra úgy tűnt, ezúttal sikerült csinos, ám feltűnésmentes ruhába bújnia, közelebbről megnézve kiderült, egy fontos ruhadarabot mégiscsak kihagyott a számításból. A hasonló leheletvékony anyagból készült szári alá nem véletlenül vesznek az indiai hölgyek topot - a szövet ugyanis meglehetősen átlátszó.

Van egy fia

Hogy Hurley merő véletlenségből, esetleg akarattal mondott-e le az említett ruhadarab viseléséről, azt nem tudni. Mindenesetre 44 évesen, ráadásul egy nyolcéves kisfiú édesanyjaként talán már nem csupasz mellével kellene hódítania.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Love Ball egyébként az észak-londoni Roundhouse-ban kapott helyet, és olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Kate Moss, Leona Lewis és Alice Dellal.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A rendezvény bevételével a Natalia Vodianova által létrehozott The Naked Heart Foundation alapítványt támogatták, mely célul tűzte ki, hogy játszótereket létesítenek a sztármodell hazájában, Oroszországban.
Ezt is szeretjük