Rémisztően sovány a szétplasztikázott Donatella Versace

A korosodó sztárhölgy leginkább úgy néz ki, mint egy férfi, ráadásul most még iszonyúan le is fogyott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Miután Gianni Versacét egy elmebeteg sorozatgyilkos 1997 nyarán kivégezte miami házának lépcsőjén, a Versace-birodalom vezetését és a tervezői igazgató posztot testvére, Donatella vette át.

Egyre csúnyább sok műtéttől a divatvilág királynője

Az 53 éves divatdiktátor neve meglehetősen bizarr külseje miatt szinte biztosan felmerül, ha a túlzásba vitt sztárplasztikák kerülnek szóba.

Donatella Versace ugyanis igazi sztárhoz méltóan addig járt a szépészeti klinikákra, amíg úgy nem nézett ki, mint egy férfi.

Persze ő biztosan elégedett külsejével, bármelyik jó ízlésű ember mégis könnyedén elborzadhat, ha meglátja felpumpált ajkait és iszonyatosan szétszabott arcát.

Most azonban minden eddiginél sokkolóbb fotó érkezett a hírességről, akit egy tengerparton bikiniben kapott le valamelyik lesifotós.

Lánya már régóta anorexiás

Versace megdöbbentő átalakuláson esett át, ugyanis szörnyen lefogyott. Csontsovány teste és bőre aggasztóan fest, a rémisztő összhatást pedig csak nevetségessé teszik mellimplantátumai, a hölgy ugyanis még évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy műtéti úton növeli meg dekoltázsának méretét.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
A megdöbbentő testsúlycsökkenés mögött elképzelhető, hogy étkezési zavar állhat, Donatella lányáról, Allegráról ugyanis köztudott, hogy jó ideje anorexiában szenved. Ami érthető is, hiszen a divatvilágban már akár néhány felesleges deka miatt könnyen kiközösíthetnek bárkit.Nem véletlen tehát, hogy a sztárok közül egyre többen képtelenek megküzdeni lelki problémáikkal, amelyek aztán vagy a zülléshez vagy megbetegedésekhez vezetnek. Donatella napbarnított vékony testét látva is érezhető, hogy ezt bizony már nem az egészségnek köszönheti.
Ezt is szeretjük