Tényleg terhes! Dobó Kata megerősítette a hírt, első babáját várja

Dobó Kata őszintén vallott terhességéről - első gyermekét várja kedvesétől, Gulyás Leventétől.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bájos színésznőnk, Dobó Kata szerelmi élete mindig is foglalkoztatta a közvéleményt, annál is inkább, mert a Csak Szex és más semmi 37 éves sztárja csak ritkán enged bepillantást magánügyeibe.

Sok bírálat érte, amikor 2009 tavaszán összejött Gulyás Leventével, a Békés megyei Jókai Színház akkor még nős zenei igazgatójával.

Húgának már van két gyerkőce

Ám az idő őket igazolja, hiszen, bár nem a nyilvánosság előtt élik magánéletüket, kapcsolatuk nagyon is komolynak bizonyul.

Olyannyira, hogy - mint Dobó Kata a Hot magazinnal megosztotta - közös babájukat várják.

Bár néhány hónappal ezelőtt felröppentek a pletykák a színésznő terhességével kapcsolatban, az érintett akkor cáfolta a gólyahírt - ugyanis húgának született meg második gyermeke, mely a félreértés alapjául szolgált.

Ám ezúttal valóban az ő pocakja kerekedik, a leendő anyuka és kedvese pedig nagyon várják első közös csemetéjüket.

Legfontosabb szerepére készül

Elmondása szerint most látta elérkezettnek az időt, hogy a közönséggel is megossza boldogságát, és különben sem lehet már titokban tartani, hiszen szépen gömbölyödik a pocakja.

Februárban született sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Szeretném a lehető legnyugodtabban és stresszmentesen megélni ezt az időszakot - nyilatkozta a Hotnak.

- Jó ideje vártunk már a babára - vallotta őszintén, valamint azt is hozzátette, régóta készül az anyaszerepre, melyben szeretne maximálisan helytállni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt még nem tudni, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt, ám, mint mondja, számára tényleg csak az a fontos, hogy egészséges legyen.

Ezt is szeretjük