18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nem szégyelli meztelen testét a szépséges Diane Krüger

A szépséges sztár nem csak filmjeiben szabadul meg előszeretettel ruháitól, hanem fotózások kedvéért is.

A mostanában a mozik műsorán szereplő Tarantino-film, a Becstelen Brigantyk kapcsán bizonyára többekben felmerül, ki is az a szőke, német szépség a híres amerikai sztárok oldalán.


Pedig Diane Kruger már nem először szerepel hollywoodi alkotásban - igaz, meztelen testére egyelőre valószínűleg többen emlékeznek, mint nevére.

Kruger kisasszony ugyanis élő bizonyítéka annak, miért is tartják úgy a prűd Amerikában, hogy az európai lányok-asszonyok bevállalósabbak, mint tengerentúli társaik. A 33 éves színésznő nem csinál nagy ügyet abból, ha meg kell szabadulnia ruháitól.

Büszke a testére

Akár egy film kedvéért, mint a Trója, melyben stílusosan Szép Helénát keltette életre, vagy éppen egy magazin felkérésére. 2000-ben például az Elle német kiadásában bárki megcsodálhatta, amint egy patakban alámerül - teljesen meztelenül.

Csalódott a Playboyban

Nemrég pedig teljesen felháborította, hogy bár a Playboy szeptemberi számához többek között őt is felkérték egy pikáns fotózásra, végül a férfimagazin szerkesztői azokat a képeket válogatták ki, melyeken szinte teljesen fel volt öltözve.

- Az újságba tulajdonképpen olyan visszafogott fotók kerültek, amilyenek még egyetlen korábbi fotózáson sem készültek rólam. Egy hosszú ballonkabátot viselek, és svájcisapka van a fejemen - bosszankodott félig tréfásan.

 

Az 1976-os születésű sztár egyébként eredetileg balerinának készült, a nagynevű Királyi Balettintézetben tanult Londonban, ám egy sérülés végül eltérítette a pályáról. Így aztán 15 évesen Párizsba ment, és modellnek állt, mellette pedig színileckéket vett.

 

Néhány kisebb szerep után a 2004-es Trója hozta meg az áttörést, azóta olyan filmekben volt látható, mint a Nemzet aranya vagy a Becstelen Brigantyk.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük