3 ciciműtét után is elégedetlen Denise Richards

Denise Richards még 20 sem volt, amikor először fújatta fel melleit, amit további műtétek követtek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban nem igazán jellemző a sztárokra, hogy őszintén beszélnének azokról a szépészeti beavatkozásokról, amelyeken az évek során átestek.


Sokkal gyakoribb az a jelenség, hogy még azok is tagadják, hogy kés alá feküdtek, akiken pedig egyértelműen látszik, hogy plasztikáztattak.

Kivételesen Denise Richards csütörtökön őszintén osztotta meg élményeit Howard Sternnel, akinek kendőzetlenül beismerte, hogy három mellplasztikában volt része élete során, amelyek közül kettőt sikerült a sebészeknek elbaltázniuk!

Még 20 sem volt, amikor először feküdt kés alá

- 19 éves voltam, és a szobatársamnak voltak a legjobb mellei, amiket valaha láttam, de persze tudtam, hogy ő is megcsináltatta magának őket.

Én lapos voltam, mint egy deszka, és arra gondoltam, hogy simán vehetek magamnak én is ciciket, ezért aztán buta módon megcsináltattam őket! – osztotta meg emlékeit a 38 éves amerikai színésznő.

A műtét után azonban túl nagynak találta melleit, ezért második alkalommal is kés alá feküdt.

A cél az lett volna, hogy csökkentik melleinek méretét, ennek ellenére a sebész csak még inkább felfújta őket, méghozzá D méretűre!

Másodjára elszúrták

- A következő pasas még nagyobb implantátumokat helyezett be, mert azt feltételezte rólam, hogy mivel színésznő vagyok, még nagyobb lökhárítókat akarok – magyarázta Richards.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ez azonban eléggé hihetetlennek tűnik, hiszen a sebészek minden esetben egyeztetnek páciensükkel a beavatkozás jellegét illetően.

Bármi legyen is az igazság, Richards melleit harmadik alkalommal sikerült a megfelelő méretűvé zsugorítani, kellemetlen tapasztalatai miatt pedig azt tanácsolta a fiatal lányoknak, hogy inkább messziről kerüljék a szépészeti klinikákat.

Ezt is szeretjük