Vakmerő választás! A 19 éves srác Beyoncé dalával tarolt az X-Faktorban

Demes Tamás fiú létére egy r'n'b díva dalát énekelte, de erős előadása meggyőzte a szigorú mentorokat.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor második szériájának második válogatóján állt a mentorok elé Demes Tamás, aki egy borzasztóan nehéz női számmal, Beyoncé Listen című slágerével készült.

- Én azért jöttem ide, hogy megtudjam, nekem vajon van-e helyem ebben, vagy nincs, kaptam-e tehetséget, vagy nem, hogy hogyan gondolja ezt a zsűri - mondta a 19 éves tiszasalamoni srác a megmérettetés előtt.

A közönség őrjöngött

Habár Tamás nem találta el az összes hangot, különleges tehetségével mégis pillanatok alatt lehengerelte a mentorokat, a közönség pedig szó szerint őrjöngött, miközben énekelt.

A kárpátaljai fiatalember azt sem titkolta el, hogy egy évvel ezelőtt még egyáltalán nem érezte késznek magát arra, hogy az X-Faktorban próbáljon szerencsét, idén viszont már tudta, készen áll.

- Amikor énekelek, én akkor vagyok igazán önmagam, az éneklés közben olyan dolgokat tudok átadni, amiket másképp nem - osztotta meg érzéseit a biológia szakos főiskolai hallgató.

A siker pedig nem maradt el, a szigorú mentorok a közönséggel együtt ugyanis állva tapsolták meg produkcióját, az értékelés során pedig nem győztek hangot adni örömüknek és döbbenetüknek.

"Ez lenyűgöző volt"

- Tamás, nehéz megszólalni, mert számomra ez lenyűgöző volt - kezdte Keresztes Ildikó, Geszti Péter pedig hozzátette, hogy előadásának döbbenetes pillanatai voltak, számára Tamás az X-Faktor eddigi legnagyobb meglepetése.

Malek Miklós hozzátette, hogy elképesztő erővel adta elő Beyoncé dalát, Nagy Feró pedig kifejtette, hogy pontosan ilyen tehetségeket keresnek az X-Faktorban, mint amilyen ő.

Ennek tükrében már nem is akkora meglepetés, hogy Demes Tamás végül négy határozott igennel jutott tovább a következő fordulóba - sikerét látva nem tűnik merész kijelentésnek, hogy az X-Faktor egyik befutója lehet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Tamásnak egyébként van egy egypetéjű ikertestvére, Balázs. A fiúk hosszas tanakodás után döntöttek úgy, hogy Tamás indul el az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorán.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük