"Meg sem bírtam mozdulni!" Nyomasztó élményéről számolt be a TV2 műsorvezetője

Demcsák Zsuzsa a Mokkában idézte fel nyomasztó emlékeit az esetről.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 Mokka című beszélgetős műsorában néhány nappal ezelőtt Bilkei Pál kriminálpszichológust faggatta Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa arról, hogy miként lehet és érdemes elkerülni a veszélyes utcai támadásokat.

A szakember több fontos tanáccsal is ellátta a nézőket, amelyek közül az első és legfontosabb, hogy lehetőleg ne menjünk bele egyetlen gyanús szituációba se, hanem próbáljuk inkább megelőzni.

Távolságot kell tartani

Ha valaki például csak áll egy sötét utcán, akkor mindenképpen kerüljük ki határozott léptekkel, vagy ha megszólít minket egy illető, biztonságunk érdekében véletlenül se engedjük másfél méternél közelebb magunkhoz.

A beszélgetés vége előtt nem sokkal Demcsák Zsuzsából váratlanul előtört fiatalkora egyik szörnyű és traumatikus emléke: saját bevallása szerint egy villamoson utazott, amikor egyszer csak sarokba szorított helyzetbe került.

A 32 éves műsorvezetőnő egy széken foglalt helyet, amikor figyelmes lett egy, a közvetlen közelében álló idegen férfira, aki - mint elmondta - olyan dolgokat csinált, hogy neki rögtön menekülnie kellett volna.

Nem tudott menekülni

Ennél több konkrétumot nem árult el, de azt elmondta, hogy akarata ellenére megmozdulni sem tudott, mivel a villamos tele volt utasokkal, a megfélemlítettség és kiszolgáltatottság rémisztő érzése pedig elképesztő módon megmaradt benne.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Demcsák Zsuzsa akkor szerencsésen megúszta ezt a minden bizonnyal bizarr esetet, ám az idei esztendő egy betöréssel kezdődött, ami óriási veszteséget jelentett az egész család számára.

2011 januárjának elején ugyanis rablók hatoltak be otthonába, akiket véletlenül sikerült meglepnie, amikor két gyermekével hazaérkezett. Az elkövetők az erkélyen át elmenekültek, a zsákmányuk pedig egy laptop volt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Demcsák az eset után elmondta a Blikknek, hogy nem is az anyagi kár volt a legnagyobb, hiszen a laptopon voltak az elmúlt 12 év dokumentumai, köztük rengeteg pótolhatatlan családi fénykép is.

Fotó: Europress; tv2.hu.

Ezt is szeretjük