Pénzért vállalta a Playboy-fotózást Dannii Minogue

Dannii Minogue, Kylie Minogue testvére a minap töredelmesen bevallotta, pénzért vetkőzött le annak idején a magazinnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Van, aki bevallja, és van aki nem, ám valószínűleg a legtöbb híresség, aki levetkőzik a Playboy-nak, kőkeményen anyagi megfontolásból teszi mindezt, és csak ezután jön a nőiesség megélése vagy egyéb indokok. Mint ahogy a napokban ezt Dannii Minogue is beismerte Piers Morgan beszélgetős műsorában.


A 38 éves ausztrál énekesnő, aki jelenleg az X Factor tehetségkutató zsűritagja, még 1995-ben, 23 éves korában vállalta el a férfimagazin felkérését. Bár a lapból rekordpéldányszám kelt el - állítólag szükség volt másodnyomásra is -, a családja nem nagyon lelkesedett az ötletért.

Édesapja igyekezett tudatosítani lányában, hogy amint meglesznek a képek, mindezt nem fogja tudni visszacsinálni.

Minogue azonban ragaszkodott a pucér pózoláshoz, mint kiderült, abból a profán okból kifolyólag, hogy iszonyatosan le volt égve anyagilag.

Még egyszer megtenné

Nem sokkal azelőtt vált el ugyanis Julian McMahontól - a színész azóta a Kés/Alatt sorozat sztárja -, váratlan vagy éppen meggondolatlan kiadásai révén pedig a boldogtalan énekesnő rövid idő alatt majd' ötvenmillió forintnak megfelelő tartozást halmozott fel.

- Kylie volt az egyetlen, aki tudta, miért teszem. Persze tőle is kérhettem volna pénzt, de ez nem rám vall. Igazából sosem akartam beismerni, milyen nagy zűrbe is kerültem.

Azt hiszem, jobban kellett volna figyelnem a pénzügyeimre. Most már nem bánom az egészet, de örülök, hogy végre elmondhattam mindenkinek, már nagyon nyomasztott a titok súlya - mesélte.

15 sztár a Disznó jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Végeredményben pozitív élményként emlékszik vissza a fényképezésre, hiszen a Playboy-nál nagyon megengedőek voltak vele szemben, beleszólhatott abba, ki fotózza, hol és miben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Így aztán nem csoda, ha mostanság arról is szívesen nyilatkozik, ismét megmutatná bájait a magazin olvasóinak - feltéve, hogy eleget fizetnek neki. Ki tudja, talán csak nem ismét anyagi gondjai vannak?
Ezt is szeretjük